Haberler

Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu Şanlıurfa'da Kitaplarını İmzaladı

Kitapları en çok satanlar listesinden inmeyen aşk romanlarının usta kalemi şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kitapseverlerle buluştu.

Kitapları en çok satanlar listesinden inmeyen aşk romanlarının usta kalemi şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kitapseverlerle buluştu. Son kitabı "Bukre"yi imzalayan usta kalem, sevenlerinin adeta sevgi seliyle karşılaşınca duygulu anlar yaşadı.

"Bazı aşklar aşka ihanettir" diyerek, milyonlarca okura ulaşan Tazeoğlu'na kitabını imzalatmak için saatlerce öncesinden Ş.Urfa Piazza AVM etkinlik alanında kurulan platormun etrafında toplanan sevenleri, alkışla tempo tutarak, sevgilerini dile getirdiler. Üç saati aşkın bir süre platfoğrmdan inmeyen Tazeoğlu, engelli bir okurunun ise platforma çıkamaması nedeniyle yanına giderek kitabını imzaladı. Tazeoğlu, orijinalinden ayırt edilemeyecek kadar birebir kopyalanan korsan kitaplarını ise imzalamadı. Bir okuyucusunun korsan kitap üzerindeki bandrolü göstermesi üzerine ise yazar, "Biraz dikkat ederseniz korsanla orijinali ayırt edebilirsiniz. Bunlar emek hırsızlığı yapıyorlar. Çin'de bastırılan sahte bandrollerle bizim emeğimizi yok sayıyorlar. Bunlara fırsat vermeyin" diyerek nasihatlerde bulundu.

Kitabın korsan olduğunu bilmediğini belirten bir okuyucu ise, "Bu kitaba orijinal fiyatı üzerinden ödeme yaptım. Satın aldığım yere götüreceğim" diyerek ünlü yazardan özür diledi.

"Seni İçimden Terk Ediyorum", "Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi", "Mavi Ada Mektupları", "Tutsak Mektuplar", "Araz", "Susacak Var", "Mavi Ev", "Beni Susarken Bölme", "Başka", "Eyvallah", "Kayıp Yüzyılın Prensesi", "Bambaşka", "Söz" ve "Kıyısızlar"ın ardından son olarak "Bukre" ile satış listelerinde başı çeken Tazeoğlu, "Bir yazar için bu coşkuyu görmekten daha büyük bir mutluluk yoktur" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahraman Tazeoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title