Haberler

Ünlü Yapımcı, Demet Akalın'ı Sahtekarlıkla Suçladı

Güncelleme:

Yapımcı Polat Yağcı, yeni albümünün parçasını iki gün önce internete yükleyen Demet Akalın'a, tıklama oranlarıyla oynadığı gerekçesiyle "Sahtekar" dedi.

Yapımcı Polat Yağcı, yeni albümünün parçasını 2 gece önce görücüye çıkaran Demet Akalın'ın tıklanma sayılarında hile yaptığını iddia etti.

"KLİPLERDE SAHTEKARLIĞA SON"

İnternete yeni yüklenen şarkı, Twitter'da 3 saatte 4 kez en çok konuşulanlardan oldu ve Youtube'ta 24 saatte 162 bin kez tıklandı. Bu durum müzik otoritelerinin tepkisini çekti. Ünlü prodüktör Polat Yağcı, isim vermeden şarkının yüklendiği ve pek çok kişinin uykuda olduğu saatlerdeki tıklanma sayılarını saat saat yazdı ve "Kliplerde sahtekarlığa son" etiketiyle şu yorumu yaptı:

"YAPTIĞINIZ EMEK HIRSIZLIĞIDIR"

"Dün yüklendi ve izlenme rekoru kırdı. Yine yalanlar, yine sahtekarlıklar bırakın bu insanları kandırmayı bırakın! Bu en çok ben izlendim ayaklarını, sadece kendiniz olun. Bu yaptığınız doğrudan hak yemektir emek hırsızlığıdır" tepkisini gösterdi.

"KEYFİMİZ KİMLERE DERT OLMADI Kİ"

Şarkısını sosyal medya ekibiyle kendisinin tıklattığı iddiasına ise Demet Akalın "Şarkım şekil, önümden çekil" ve "Keyfimiz kimlere dert olmadı ki" yorumlarıyla cevap verdi. Dün de şarkıcı "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derlerdi. Bakıyorum da şimdilerde 40 dakika sürmüyor. Kahve mi bozuk yoksa dostlar mı anlayamadım!" sözünü paylaşarak tepkisine devam etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

DİLEK K.:

yooo gayet başarılı bir sanatçı

6
17
yanıtYanıtla
eslim:

çok güzelsinn

2
20
yanıtYanıtla
yalan dolan:

bu zaten bilinen bir şey önceden şarkılar 3-5 milyon anca dinleniyordu şimdi maşşallah 50-60 milyonlar havada uçuşuyor sanki dünya starları bizim milletimizde vay ne şarkı ne dinlenmiş diyor bazı programlarla yapıyorlar

17
4
yanıtYanıtla
tuafanMobil-ANDROID:

sizde bozukluk var ne bu para hirsi cok itici kadin

12
4
yanıtYanıtla
sema:

aynı zaman da çok ta çirkin

10
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şunun tipine bak Allah aşkına inşaat molozu

8
4
yanıtYanıtla
semahat uzun:

aynen öyle

6
3
yanıtYanıtla
almilaMobil-ANDROID:

ne istiyosunuz bu kadindan siz yaaa

4
3
yanıtYanıtla
...:

sosyal medyanın kandırmacadan ibaret oldugunu lafı okadar doğru ki demet akalın''ın instagramda 2 milyon takipçisi var twitterda neredeyde 5 milyon attıgı bir resimi en fazla 40 bin kişi begenmiş o da her zaman degil genelde az begeni alıyor attıgı twitleri çok az kişi begeniyır sizce normal mi ben görüyorum 300 bin takipçisi olup attıgı bir resmi 100 bin kişinin begendigi ünlüler sizce bunların ki tamamen şirirme gibi görünüyor uzun zamandır bu konuda araştırma yapıyorum türkiyede ki milyon takipçisi olanların çoğu böyle milleti kandırmayın

3
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

aurom şekil önümden Head shout

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title