Haberler

Kenan Işık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Açıklama

Güncelleme:

ATV Genel Müdürü Adem Gürses, beyin kanaması geçiren ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın son durumuyla ilgili "Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi." dedi.

Dün spor sonrası düşerek beyin kanaması geçiren ve ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Kenan Işık'ın tedavisine devam ediliyor. Işık'ı bugün tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar ile ATV Genel Müdürü Adem Gürses ziyaret etti.

"GELDİK AMA GÖREMEDİK"

Şehir Tiyatroları sanatçısı ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar, hastane önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyağcılar, "Geldik fakat göremedik, göstermiyorlarmış. Sabah eşi gelmiş. Tıbbi bir bilgi de vermiyorlar şu anda" dedi. Özyağcılar, bir gazetecinin "Hayati tehlikesi var mı?" şeklinde sorusuna ise "Ondan da bilgim yok. Gelmemle gitmem bir oldu" diye cevap verdi.

"RİSKLİ BİR DURUM YOK"

Gün içinde hastaneye ATV Genel Müdürü Adem Gürses de geldi. Gürses, Kenan Işık'a yaptığı ziyaretin ardından hastane önündeki gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü tiyatrocunun durumunun iyiye doğru gittiğini belirtti. Gürses, "Ameliyat çok başarılı geçti. 48 saat, belki biraz daha da fazla bir süre uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi. Yoğun bakımda göremiyoruz ama doktorlardan aldığımız bilgi de o yönde ki riskli bir durum yok. Olumsuza doğru gidiş olmaması zaten olumlu gelişmedir. İnşallah en kısa sürede ayağa kalkacaktır" şeklinde konuştu.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kenan Işık, dün öğle saatlerinde gittiği bir spor salonunda spor sonrası düşerek beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Işık'ın üç gün uyutulması gerektiği belirtiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdal Özyağcılar Kenan Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (9)

edaeda@hotmail.com:

Rabbim sizi korusun çok başarılısınız

21
0
yanıtYanıtla
M.kılıçmvlt01.@hotmail.com:

Allah tan acil şifalar dilerim hoş bir sunucu ve oyuncuydu .

16
0
yanıtYanıtla
MFCmfc1950@hotmail.com:

Allah şifalar versin. Dualarımız seninle iyi insan.

13
0
yanıtYanıtla
özkannaciyeozkan98@hotmail.com:

Alla.sizi sevenlerinize bagışlasın.dualarımız sizinle...

10
0
yanıtYanıtla
Seda Usulsedausul@ttmail.com:

Beyin kanaması geçirdiği haberinizi eşimle ben öğrendiğimizde çok üzüldük.Allah siziönce ailenize ve daha sonra bizim gibi sevenlerine bağışlasın.Sizin gibi bilgili, saygılı, hoşgörülü, çalışkan ve geçmişi birçok anlamlı ve eğitici-eğlendirici programlarla dolu bir Kenan Işık'ın mumla aransa bulunmayacağını biliyoruz; her zaman takdir ediyoruz. Keşke programınıza başvurumuz kabul olsaydı da sizi görebilseydik. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz.

8
1
yanıtYanıtla
Hatice Çakarhatice.diker@hotmail.com:

Seni seviyoruz Yüce Allahtan iyi olmanı diliyoruz

2
1
yanıtYanıtla
ulaşdimirli@hotmail.com:

mahirçayana Ulaşlara dayanamadı özlemiş biran evel kavuşmak istiyor son proğramında ağlıyodu

1
0
yanıtYanıtla
mustafa kasapmkasap1958@hotmail.com:

büyük usta tiyatro ve tv sunucusu kenan ışık düşerek beyin kanaması geçirmiştir allahtan biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ederim

1
0
yanıtYanıtla
caroll denizdeniz.cetindas1508@hotmail.com.tr:

dualarımız seninle kenan ışıkk iinş yakın zamn da saglıgına kavuşursunnn tekrar geçmiş olsunn 3 3 :*

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title