Haberler

Ünlü Tiyatrocu Haldun Dormen Kayseri'ye Geliyor

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, Talasemililer yararına düzenledikleri tiyatro gösterisine ünlü tiyatrocu Haldun Dormen'in de katılacağını açıkladı.

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, Talasemililer yararına düzenledikleri tiyatro gösterisine ünlü tiyatrocu Haldun Dormen'in de katılacağını açıkladı.

Başdemir, "Talasemi ve Lösemililer Derneği 2014 yılı programı içerisinde sosyal ve kültürel çalışmalarını yapmaya başladı. Kısmet olursa 22 Mart 2014 yılı saat 14.00'da Kadir Has Kültür Merkezi'nde bir tiyatro oyunu sergilenecektir" dedi.

Başdemir, "Bu çalışmalarımızın bize göre en önemli olması Türkiye genelinde bir seyirci rekoru kırmak istiyoruz. Bu amaçla da mevcutta bulunan 845 kişilik tiyatro seyircisini 1200 çıkarmak suretiyle Kayseri'de gerçekten bu güne kadar uygulanmamış bir seyirci kapasitesini yakalamak için böyle bir anlaşmayı yaptık. Kısmet olursa 'Kibarlık Budalası' ismindeki komedi tiyatro oyununu Türkiye'nin çok değerli tiyatro duayeni sayın Haldun Dormen'in eşliğinde oyuncular bu oyunu sergileyecek" dedi.

Başdemir, şu şekilde konuştu:

" Oyuncularımızdan Göksel Kartay, Hakan Altıner, Hilmi Özçelik, Deniz Ceyil, Efe Deprem, Bahadır Vatanoğlu, Işık Selin Kuyumcu oyunumuzun yönetmeni Hakan Altıner sayesinde Kayseri'demizdeki salonumuzda sergilenecek. Bu tiyatro etkinliklerimizin en çok beklentisi maddi bir gelir bekliyoruz bu gelirimizin amacındaki esas şey mevcutta bulunan bir aracımızın olmayışı var fakat çalışır durumda olmayışı bizi üzüyor o yüzden buradan bir araç almayı düşünüyoruz. Hem tiyatroya gelen hasta ve yakınlarımızın da burada moral olmasını diliyoruz. Talasemi Lösemiler Derneği her yıl düzenli olarak yılda üç beş defa tiyatro getirmek suretiyle kültür hizmetlerini devam ettiriyoruz. Bu kültür hizmetlerinde yaptığımız en büyük oyun olacak. Bu oyuna Kayseri'deki değerli iş adamlarını, çalışanları, bürokratları bütün esnaf kardeşlerimize herkese sesleniyorum buradan bu tiyatroya sahip çıkmalarını. Desteklerini bekliyoruz. 1200 sayısına ulaşmak için Kayseri'nin seferber olmasını istiyoruz. Artık bir rekorun arkasında büyük bir beklentimiz var. İdealimizin gerçekleşmesini bekliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title