Haberler

Ünlü Tırnak Tasarımcısı Marco Bonvicini, Estetik International'da

Tasarladığı tırnak kompozisyonlarıyla dünya çapında ses getiren ve Britney Spears, Jennifer Lopez gibi dünya starlarıyla çalışan, Marco Bonvicini 2. kez Estetik International’a geliyor.

Tasarladığı tırnak kompozisyonlarıyla dünya çapında ses getiren ve Britney Spears, Jennifer Lopez gibi dünya starlarıyla çalışan, Marco Bonvicini 2. kez Estetik International'a geliyor. Bonvicini, #ojesizgezmeyenlerkulubu ile instagram fenomeni haline gelen Ferhan Talib'in tırnaklarını yapacak.

Nail Arts dalında 8 defa dünya birinciliği olan tırnak tasarımcısı Marco Bonvicini, 2. kez Estetik International'a geliyor. Müşterileri arasında Britney Spears, Jennifer Lopez gibi ünlülerinde bulunduğu İtalyan Bonvicini, Estetik International Sağlık Grubu Kozyatağı şubesine gelerek, Nail Arts tasarımı yapacak.

OJESİZGEZMEYENLERKULUBU'NE İTALYAN TASARIM

Instagram'da #Ojesizgezmeyenlerkulubu adıyla yüz binin üzerinde takipçisi bulunan moda bloggerı Ferhan Talib, tırnaklarını Marco Bonvicini'ye teslim edeceği için çok heyecanlı olduğunu ve Nail Arts'ın ülkemizde çok fazla moda olmamasına karşın, yakından takip eden bir kitlenin olduğunu da vurguluyor. Bonvicini'nin Ferhan Talib'in tırnaklarına yapacağı tasarım şimdiden merak ediliyor.

TIRNAKLAR BİRER TUVAL

Bir önceki sene de ülkemize gelerek, Estetik International'da sanatını sergileyen İtalyan Nail Arts sanatçısı, ülkesinde özellikle moda çekimleri ve sanatsal gösterilerde yaptığı tırnak tasarımlarıyla dikkat çekiyor. İtalyan moda çekimlerinin en gözde sanatçısı olan Marco Bonvicini, ufacık alanda, dünyayı anlattığını, tırnakları birer tuval olarak gördüğünü dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jennifer Lopez Britney Spears Instagram Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title