Haberler

Ünlü: "Terör Bizi Asla Yıldıramayacak"

CHP Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü, Türkiye'nin demokrasi yolunda kalması ve bu yolda ilerlemesinin en büyük teminatı konumunda olduklarını söyledi.

Nedim Ünlü, son günlerde yaşanan toplumsal olaylarla ilgili basın açıklaması düzenledi. Ünlü basın açıklamasında terörle mücadeleye Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazır olduklarını söyledi. Ünlü, "25 Ağustos akşamı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı suikast girişiminde bulunulmuştur. Bu tarih, 15 Temmuz kalkışmasından sonra Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine karşı yapılan yeni bir kalkışma hareketi olarak tarihteki yerini alacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin demokrasi yolunda kalması ve bu yolda ilerlemesinin en büyük teminatıdır. Bu durumun farkında olan terör örgütlerinin bu şekildeki eylemleri, hiçbir şekilde bizleri korkutamayacaktır. Tehditler ne kadar büyük olursa olsun; Cumhuriyet Halk Partisi, bu tehditlere fırsat vermeyeceği gibi, Türkiye'yi tam demokrasi seviyesine çıkarana kadar büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, mücadelesini sürdürmeye de devam edecektir" dedi.

CHP'nin teröre karşı tavrının net olduğunu vurgulayana Ünlü, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı tavrımız açık ve nettir: teröre karşı dik durmak. Terör bizi asla yıldıramayacak ve yolumuzdan döndüremeyecektir. Maalesef ülkemizin tamamına yayılan bir terör illeti ile karşı karşıyayız. Her gün ülkemizin dört bir yanında güzel insanlarımız şehit olmaktadır. Ülkemizin kuzeyinde Genel Başkanımıza suikast girişiminde bulunulurken, güneyinde düğün salonunda patlama olup siviller ölmekte, başka bir yerinde de Emniyet Müdürlüğüne saldırı düzenlenebilmektedir. FETÖ, IŞİD, PKK, adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerine karşı mücadeleye Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazırız. Ancak ülkemizin maruz kaldığı bu denli kapsamlı terör illetine neden olanların, kimler olduklarının da farkında olduğumuzu belirtmeliyiz. Zamanı geldiğinde milletimizin bu kişilerden hesap soracağına hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır" diye konuştu.

Ünlü, "Tüm ülke genelinde gururla kutlayacak olduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı, emperyalizme karşı Ulusal Bağımsızlık Mücadelemizin taçlandığı ve aynı zamanda vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi anma günüdür. Bu vesileyle; Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırı sonrası hayatlarını kaybeden şehit hemşehrilerimiz Tayfun Doğan, Burak Mart ve Osman Budak ile Genel Başkanımıza yapılan suikast girişimi sırasında hayatını kaybeden bir diğer şehidimiz Fatih Çaybaşı'na ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ülkemizin terör örgütlerinden kurtuluş mücadelesi verdiği bu yılda; cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızı, 30 Ağustos'ta halkımızla beraber alanlarda, her zamankinden daha güçlü bir şekilde ifade etme mecburiyetimiz bulunmaktadır. Bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramımızı gururla kutlarken; laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ile anıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
title