Haberler

Reklam Filmi, Ünlü Telefon Markasının Başını Yaktı

Güncelleme:

Dünyanın en ince telefonunu ürettiklerini iddia eden bir markanın reklam filmi ciddi seviyede 'müstehcenlik' içerdiği için İngiltere'de yasaklandı.

'En ince telefonu' ürettiklerini iddia eden bir markasının reklam filmi İngiltere'de yasaklandı. İngiliz Reklam Standartları Otoritesi tarafından yapılan açıklamada, telefon reklamının ciddi seviyede 'müstehcenlik' içerdiği ve bunun suç olduğu ifade edildi.

"KADIN İSTİSMARI YAPILIYOR"

Daha önce de bu tip içerikli reklamlara, etik olmaması nedeniyle yasak getiren kuruluş, markanın kadın istismarı yaptığını ve içerikle alakalı olmayan çekimlerde bulunduğunu söyledi. Otorite, özellikle bazı yakın çekimlerin tamamen amacından sapmış olduğuna dikkat çekti. İngiltere'den veto yiyen marka, bir açıklama yaparak, iddiaların doğru olmadığını öne sürdü. Amaçlarının sadece telefonu tanıtmak olduğunu iddia eden firma 'kadın teşhirciliği' yapmadıklarını açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Magazin Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

SkyMobil-IOS:

Bi terslik var orası Avrupa degil mi ne yasağı hem orda ar namus yokki. Biz Müslüman bir ülkeyiz böyle yasaklar biZde olması lazım ama bizdekiler daha açık seçik

6
30
yanıtYanıtla
DoktormobilWeb@haberler.com:

Bence güzel reklam

25
7
yanıtYanıtla
yorumcumobilWeb@haberler.com:

Cok dogru bir karar olmuş

4
16
yanıtYanıtla
obertanmobilWeb@haberler.com:

Bunda ne var ya. Turkuaz nickli vitaminsiz senin ulkende akrtukler oldukca zaten cekemessin bunlari macan yemez hadi canim ilerle

1
9
yanıtYanıtla
Xboy:

İliğin tanımı bu olsa gerek

7
2
yanıtYanıtla
.....Mobil-IOS:

Hedef kitle erkekler! Başka türlü nasıl satacaklar!

6
1
yanıtYanıtla
ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Cok alakasiz bi reklam olmus telefondan cok baska seylere dikat cekilmis. O firmanin marketing müdür her hala isteyseydin sevinsin cünkü sirketi gereksiz yere zarara Uratmis.

6
0
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Ya bu haberi yapan arkadaşlar bu reklam tüm ülkede yasak edilmedi, bi Kasabanın başkanı Müstehcen buldu, ve başbakan da geçmişinde dini eğitim almış

4
0
yanıtYanıtla
gimgim universite Mobil-ANDROID:

akiran tc akp Cumhuriyeti

0
4
yanıtYanıtla
djbyhacker:

general mobile discovery air

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title