Haberler

Ünlü Sualtı Fotoğrafçısı Tahsin Ceylan Sakarya'da

Sakarya Sualtı Topluluğu'nun davetlisi olarak Sakarya’ya gelen Sualtı fotoğrafçısı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Kurs Direktörü, Sualtı Görüntü Yönetmenliği Tahsin Ceylan, dostlarıyla buluştu.

Sakarya Sualtı Topluluğu'nun davetlisi olarak Sakarya'ya gelen Sualtı fotoğrafçısı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Kurs Direktörü, Sualtı Görüntü Yönetmenliği Tahsin Ceylan, dostlarıyla buluştu.

Sakarya Sualtı Topluluğu'nun davetlisi olarak Sakarya'ya gelen Dünyaca ünlü sualtı fotoğrafçısı, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu TSSF/CMAS Kurs Direktörü ve Çevre Kurulu Başkanı, TRT "Mavi Tutku" sualtı belgesel programı Danışmanı ve Sualtı Görüntü Yönetmenliği Tahsin Ceylan, dostlarıyla buluşarak, sohbet etti. Leman Kültür'de Tahsin Ceylan hoca ile biraraya gelen Hikmet Ebrem, Maksut Keskin, Bekir Yücel, Tahsin Ceylan, Ercan Garlı, Soner Tığ, Rıza Taşkın, Mehmet Akif Kabacaoğlu, Şenol Teke ve Ramis Alparslan, onun tecrübelerinden faydalanmak için, kendisini can kulağıyla dinledi. Sakarya'da olmaktan dolayı büyük keyif aldığını ifade eden Tahsin Ceylan, Sakarya'da Kefken ve Cebeci'de de dalışlar yaptığını, kısa sürede de Sapanca Gölü, Karasu ve Kocaali'de de dalışlar gerçekleştireceğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Ceylan Türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title