Haberler

Ünlü Oyuncuya Kamu Alanında Cinsel İlişkiye Girdiği İçin Hapis Cezası

Güncelleme:

Kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen ABD'li oyuncu Daniele Watts, hapis cezası ile yargılanacak.

'Django Unchained' isimli filmde aldığı rol ile yıldızı parlayan ABD'li oyuncu Daniele Watts, kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla yargılanacak.

HAPİS CEZASI ALABİLİR

Resmi makamlardan alınan bilgiye göre 29 yaşındaki Daniele Watts, davanın sonunda en fazla 6 ay hapis ve bin dolar para cezası alabilir. Konuyla ilgili bir açıklama da Los Angeles Polis Teşkilatı'ndan (LAPD) geldi. LAPD sözcüsü, ellerindeki kanıtların dava açmaya yeterli olduğunu belirtti.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Django Unchained Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

MÜCAHİDÜL FİLLAH ALLAH YOLUNUN FEDAİSİ:

Ulan bu edepsizliğiniz böyle devam ederse kıyamet koparacaksınız kıyamet! Bu ne edepsizlik? Okumuşluk herhalde edepsizliğin ta kendisidir!

10
10
yanıtYanıtla
zeki:

kıyamet koparsa cennete gidersin sen nasıl olsa beklemeden.

yanıt0
yanıt0
MÜCAHİDÜL FİLLAH ALLAH YOLUNUN FEDAİSİ:

Yahu açık alanda hayvanlar çiftleşir. Bunların hayvandan ne farkları var? Bunları idam cezasına çarptıracaksın ki Türkiye de örnek alacak! Adam hayvan misali sahilde almış alkolü çoluk çocuğun içinde sekis, dokus, on yapıyor. Ulan bunları en iyisi adam edip dünyayı da kurtaracaksın bu hayvanlardan da daha aşağı mahluklardan!

12
8
yanıtYanıtla
welakim:

Özgürlükler ülkesi ABD hiç yakışmadı , siz böyle yaparsanız sizin örnek alan bizler ne yaparız

7
11
yanıtYanıtla
vms:

demokrasi özgürlük isteyenler herkes her istediğini ulu orta yapsın hani demokratlar diyor ya daha fazla özgürlük bu işte bundan olanda yarın polise taş atar tokat atar demi demokratlar

7
1
yanıtYanıtla
ssl:

yobaz abd insanların özgürlüklerini nasıl kısıtlarsın. . .

2
0
yanıtYanıtla
metın botanlı:

her kes bu dunyada ne mal oldugunu gostermek ıcın geldı. . . ve dahada onemlısı allahı tanımak ıcın. . geldı . . . . . kımseye zorla islama gır denemez guzel sozler daha ıyıdır. . hatalardan sonrada tovbe edersek ne mutlu. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title