Haberler

Şevval Sam: Yalvarırım Provokasyonlara Gelmeyin

Güncelleme:

Büyükçekmece'de sahne alan ünlü sanatçı, şarkı arası yaptığı konuşmada, "Türkiye zor günler geçiriyor, yalvarırım provokasyonlara gelmeyin." dedi.

Büyükçekmece'de sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam, seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Sam, sahnede şarkı arası yaptığı konuşmada ise bir sağduyu çağrısı yaparak, "Türkiye zor günler geçiriyor. Kendi adıma yalvarıyorum provokasyonlara gelmeyin" dedi.

ŞEVVAL SAM'A PLAKET VERİLDİ

16'ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam'a teşekkür plaketi veren Başkan Akgün yaptığı konuşmada sanatçıların festival boyunca yaptığı çalışmalardan bahsederek, "Bilmediğimiz görmediğimiz şeyleri yaşıyoruz. İşte sevgi, dostluk, kültür ve barış hepsi Büyükçekmece Mimar Sinan Köprüsü üzerinde buluştu. Sımsıkı birbirlerine sarıldılar Pazar 02.00'a kadar bu dostluğu dünya barışına hizmet bu kültür faaliyetini hep birlikte başladığımız gibi inşallah bitireceğiz ve dostlarımızı buradan geldikleri ülkelere uğurlayacağız" dedi.


"YALVARIYORUM PROVOKASYONLARA GELMEYİN"

Gecede sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam'da sevenleriyle hep bir ağızdan şarkılar seslendirirken performansıyla adeta göz doldurdu. Sam sahnede şarkı arası yaptığı konuşmasında ise Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ifade ederek, "Etiketler hiç önemli değil. Kimin isminin ne olduğu nereye ait olduğu hiç önemli değil gerçekten iyi insan kötü insan olarak ayırmak durumundayız. Ne olur ben kendi adıma yalvarıyorum provokasyonlara gelmeyelim, barış kalbimizden eksik olmasın. Sayın başkanımızı tebrik ediyorum çünkü bu gece bütün cümlelerini sevgi ve barışa dair kurdu ona çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Şevval Sam Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (28)

semmm:

pkk lı it sürüleri geberirkenmi sağduyu çağrısı yapmış. . . onca şehit veririken niye aynı çağrıyı yapmamış. . . terbiyesiz kadın

22
12
yanıtYanıtla
osmanlı:

inşallah türkiyede barınamassın devlet düşmanı zihniyet

17
3
yanıtYanıtla
zaza:

bunu annesi değilmiydi dinimizle dalga geçen öbür dünyada para ve şöhret geçmiyor sam ailesi

17
3
yanıtYanıtla
Esra:

SAG duyu çağrısını neden gezi olaylarında dile getirmedin neymiş Türkiye zor günler geçiriyormuş seni hiç inandırıcı samimi bulmuyorum çekin elinizi Türkiye''den siz sanatçılar işinize geldiği gibi konuluyorsunuz

16
4
yanıtYanıtla
cicek:

Sen onu annecine soyle yeterince mikser gorevini yerine gtiriyo ama butun cabasi boşa cikacak inşallah

15
3
yanıtYanıtla
Hatice:

sağduyu çağrısı önce aileden başlar. bilmiyorsan bil bunu!kocaman kız oldun artık:)

12
5
yanıtYanıtla
bursasporlu cihan:

kürtçü türk düşmanı gizli pkklı sevval senide biliyoruz yazdık bir kenara unutmadık

13
4
yanıtYanıtla
nihal:

vay çakal ne oldu gezi de kuduruyodunuz sokağa çağırıyodunuz herkesi

13
3
yanıtYanıtla
KIZGIN:

Ülkemde onlarca şehit haberi geliyor, ortalık duman olmuş. . . bunlar barış, sevgi, dostluk şemsiyesi altında vur patlasın çal oynasın eğlence yapıyorlar, yazıklar olsun . . . .

9
4
yanıtYanıtla
öcal:

Sayın sam insanları kin ve nefretle doldurup sonra da barış ve iyilik meleği kesilmek nasıl bir marifettir lütfen bize açıklayabilirmisin doğrusu hayretler içinde sizi ve sizin gibileri takip ediyoruz

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title