Haberler

Ünlü Sanatçı Metin Şentürk Prizren Ziyaretini İptal Etti

Kosova’da bir dizi temaslarda bulunan ünlü sanatçı Metin Şentürk, Prizren ziyaretini iptal etti.

Kosova'da bir dizi temaslarda bulunan ünlü sanatçı Metin Şentürk, Prizren ziyaretini iptal etti.

Dünya Engelliler Birliği ile Dünya Engelliler Vakfı Başkanı Metin Şentürk, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyaretinin ikinci gününde Prizren'de yapacağı programı iptal etti.

Kosova Engelliler Vakfı Başkanı ve Başbakan Hashim Thaçi'nin eşi Lumnije Thaçi'nin daveti üzerine gelen sanatçı Metin Şentürk, Prizren'de Kosova'nın ünlü sanatçısı Aluş Nuş tarafından kurulan müzik derneğini ziyaret edecekti, ayrıca bu şehirde konuşlu olan Türk askeri ile de bir araya gelecekti.

Dün Priştine ziyareti çerçevesinde ünlü sanatçı Metin Şentürk, Kosova Başbakanı Hashim Thaçi, Kosova Dışişleri Bakanı Enver Hoxhaj, Kosova Kültür Bakanı Memli Krasniqi ve Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar tarafından ayrı ayrı kabul edildi. Görüşmelerde, Kosova'daki engellilere yönelik projelerin gerçekleştirilmesi imkanları ele alındı. Sanatçı Metin Şentürk, neşeli tavırları ve esprileriyle Kosovalıların gönlünü kazandı. - PRİZREN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Metin Şentürk Haşim Taçi Prizren Kosova Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title