Haberler

Ünlü Sanatçı Gülben Ergen Trabzon'da Anaokulu Açılışına Katıldı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Trabzon'un Of ilçesi Pınaraltı köyünde başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 15.anaokulunu düzenlenen törenle açtı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Trabzon'un Of ilçesi Pınaraltı köyünde başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 15. anaokulunu düzenlenen törenle açtı.

Sanatçı Gülben Ergen'in başkanlığını yürüttüğü 'Çocuklar Gülsün Diye' Derneği öncülüğünde, işadamları Baran Korkmaz ve çocuğu adına Ferhat Sayın'ın üstlendiği, "Çocuklar Gülsün Diye - Kadir Berat Sayın Anaokulu" açılışı Pınaraltı köyünde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine sanatçı Gülben Ergen, Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Of Belediye Başkanı Murat Saral, iş adamları Kadir Berat Sayın, Baran Kormaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçı Gülben Ergen, Pınaraltı köylülerinin sevgi gösterisiyle karşılaşırken, Ergen, açılış töreninde anaokulu öğrencileri tarafından yapılan gösteriyi cep telefonuyla kaydederek izledi.

Törende konuşan sanatçı Gülben Ergen duyduğu memnuniyeti dile getirirken, okul açılışına katılmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Ergen, "Kendimi misafir olarak kabul etmiyorum. Burada ev sahibiyim. Şimdi de Of'ta anaokulunu açıyoruz. Ülkemizin bu kadar hassas bu kadar zor bir dönemden geçtiği bir döneme denk gelmesi mutlaka bu açılışı daha da bir anlamlı kılıyor. Okul öncesi eğitim hayatımızda o kadar önemli ki bu yapılan araştırmalarla da kanıtlanıyor. Anaokulumuzu size emanet ediyorum. Okulumuza iyi bakın. Çocuk sevenin sırtı yere gelmez. Sanatçı arkadaşımız Demet Akalın da anaokulumuzun parkını yaparak destek oldu. Ülkemizin bu zor günleri için hepimiz kolaylıklar dileyelim, iyi günler, aydınlık günler ülkemizin olsun" dedi.

Ardından ünlü sanatçıya isminin yazılı olduğu 61 numaralı Ofspor forması hediye edilirken, katkı sağlayan iş adamlarına da plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Açılış sonrası sınıfları gezen ünlü sanatçı, büyük oğlunun bugün 1. sınıfı bitirdiğini ve karne günü olduğunu ancak kendisinin oğlunun karne törenine katılmak yerine Of'a Pınaraltı köyüne gelmeyi tercih ettiğini söyledi.

GEZİ PARKI OLAYLARINI DEĞERLENDİRDİ

Gezi Parkı olayları ile ilgili basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Gülben Ergen, yeşili ve doğanın korunmasının önemli olduğunu belirterek, "Ben bu konudaki görüşlerimi belirttim. Eylem yada eyleme destek vermek değil aslında. Yeşili doğayı korumak elbetteki çok önemli. Arada devlet büyüklerinin bahsettiği provavakatörler adı altında marjinal dedikleri kimler, neler, bunları tam olarak bilmiyoruz aslında. Halkın masumca bir isteği olarak değerlendirirsek Gezi Parkı'nın park olarak kalmasını, dünyanın en güzel parklarından birisi olarak kalmasını diler, temenni ederim. Ama bizim bilmediğimiz, bilmememiz gereken başka detaylar da vardır. Belki de 30-40 yıldır bu kadar istikrarlı bir direniş ve bu istikrarlı isteğin, direnişin arkasında da durulmalıdır diye düşünüyorum" diye konuştu.

Hülya Avşar ile Başbakan Erdoğan'ın görüşmesinin hatırlatılması üzerine ise Gülben Ergen "Benim bu konuda bir randevu talebim olmadı, ben Başbakan'la değil eşiyle görüştüm, kendisiyle görüşmedim. Bence magazin bu kadar önemli konulara hiçbir şekilde karışmamalı" ifadelerini kullandı.

İş adamları Kadir Berat Sayın da eğitime katkı vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken okul açılışına katılanlara teşekkür etti.

Sanatçı Gülben Ergen açılışın ardından çay bahçesine girerek buradakilerle birlikte çay topladı. Ergen çay toplayan bayanlarla sıcak sohbeti dikkat çekti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gülben Ergen Tamer Kırbaç Trabzon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title