Haberler

Ünlü Sanatçı Aydilge'den Meslektaşlarına Terör Çağrısı

Ünlü sanatçı Aydilge, Adıyaman’da verdiği konser öncesi yaptığı açıklamada, terörün yapmaya çalıştığı şeyin korku salmak olduğunu ve bu nedenle inadına korkuyla savaşılması gerektiğini vurguladı.

Ünlü sanatçı Aydilge, Adıyaman'da verdiği konser öncesi yaptığı açıklamada, terörün yapmaya çalıştığı şeyin korku salmak olduğunu ve bu nedenle inadına korkuyla savaşılması gerektiğini vurguladı.

Özel bir organizasyon aracılığıyla Adıyaman'da bir otelde düzenlenen konsere katılan başarılı sanatçı Aydilge, konser öncesi terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak meslektaşlarının sadece büyükşehirlerde değil, aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu'da konserler ve etkinlikler yapması gerektiğini söyledi. Terörün yapmaya çalıştığı şeyin korku salmak olduğunu vurgulayan Aydilge, "Adıyaman'a gelmekten oldukça çok mutluyum. İstanbul, İzmir, Ege, Akdeniz'e zaten çok gidiliyor. Ama maalesef Doğu ve Güneydoğu sanki bizim ülkemiz değilmiş gibi. Sanatçılar biraz endişeleniyor, az tercih ediyorlar. Ben de inadına Mardin'e, Van'a gittim yani hiç ayırt etmeden özellikle bu taraflara gelmeye bayılıyorum. Yani terörden korkarak hiç bir şey çözemeyiz. Yani dolayısıyla gitmesem mi diye diye buralarda konser yapılmamaya başladı. Ben o yüzden tam tersine Doğu'ya, Güneydoğu Anadolu'ya daha fazla gidilmesi ve daha fazla destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü korku yüzünden zaten yani terörün yapmaya çalıştığı şey budur zaten. Bütün bu etkinlikler olmasın, insanlar evlerine kapansın. Oysaki sosyal aktiviteler, konserler, müzik, tiyatro gibi. Zaten bu tür şeyler insanları birleştirir ve enerji verir. Dolayısıyla inadına inadına korkuyla savaşmak lazım. Adıyaman'a, gelin, Doğu ve Güneydoğu'daki illerimize gelin" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Aydilge konser alanına geçerek burada hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü sanatçı seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Adıyaman Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title