Haberler

Ünlü Sanatçı Asım Can Gündüz Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

61 yaşındaki usta müzisyen Asım Can Gündüz, öğle saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

'Gitar virtiözü Türk' olarak bilinen sanatçı Asım Can Gündüz, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Marmaris- İçmeler'deki evinde kalp krizi geçiren Asım Can Gündüz, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gündüz, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamadı.


"AŞKIM NEDEN BIRAKTIN?"

Acil Servis'te sinir krizi geçiren Tülay Gündüz, eşinin ölüm haberini aldığında yanına giderek, "Aşkım neden bıraktın" diyerek ağladı. Gündüz'ün iki yıl önce de kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve yapılan müdahale sonrası hayata döndürüldüğü öğrenildi.


ASIM CAN GÜNDÜZ KİMDİR?

15 Ağustos 1955 tarihinde İstanbul'da doğan ünlü sanatçı, uzun yıllar yaşadığı ABD'den Türkiye'ye 1980 yılında geri dönüş yaptı. 1992 yılında çıkardığı "Anasının Gözü ve Cin Gibi" albümüyle popülerliği arttı. Çıkardığı albümündeki "Turkish Girls" isimli şarkı 1992 yılında BFBS Radio'da (İngiliz Radyosu) "ayın en iyi yabancı şarkısı" seçildi. İstanbul'da uzun yıllar radyo ve televizyon programları yapan sanatçı, Energy FM, Power FM, ve Kiss FM radyolarının kurucu üyelerindendir.1998 yılında Bir Sevgi Eseri ismini taşıyan cover parçalara Türkçe sözler yazarak bir albüm çıkartmıştır. 2001 yılında Türk medya ve müzik piyasasından soğumuş Marmaris'e taşındı. Yurt dışı ağırlıklı konser çalışmaları yanı sıra Marmaris içinde belirli mekânlarda popüler kültürde ve medyada fazla reklam ve dikkat çekmeden yabancı turistlere konserler vermeyi sürdürdü.

Asım Can Gündüz'ün Marmaris Devlet Hastanesi'nde yapılacak otopsisi sonrası defnedileceği yer ailesi tarafından belirlenecek.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asım Can Gündüz Marmaris İstanbul İçmeler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Batıkentli:

Çok üzüldüm. Hiç beklemediğim ani bir ölüm. Allah rahmet eylesin.

5
16
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BU ADAM MI SANATÇIYMIŞ?

4
12
yanıtYanıtla
TARKAN:

Delikanlı adamdın Asım abi !

10
0
yanıtYanıtla
ÇOK ÜZÜLDÜM:

Amerika dan ilk geldiğinde canlı tv kanalında seyrettim karşısında ünlü bir plakçı vardı onunla tartıştı plakçı hadi bakalım bundan sonra bir kaset bir plak yap bir tv ye çık da görelim dedi ve maalesef öyle oldu Allah rahmet eylesin üzüldüm

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title