Haberler

Ünlü Popçu Berkay Silahlı Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

Ünlü pop sanatçısı Berkay sahne aldığı gece kulübünden evine dönerken silahlı saldırıya uğradı. Olayda şans eseri Berkay yaralanmazken içinde bulunduğu araca 4 kurşun isabet etti. Berkay, olayla ilgili "Kimseyle sorunum yok" açıklamasında bulundu.

MOTOSİKLETLİ İKİ ŞAHISTAN BİRİ, ARACA ATEŞ AÇTI

Olay, Beşiktaş Levent Gonca Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, sabah saat 05.00 sıralarında sahne aldığı gece kulübünden ayrılan Berkay, Beykoz'da bulunan evine gitmek için yola çıktı. Levent Gonca Sokak üzerinde Berkay'ın içinde bulunduğu araca motosikletli iki şüpheli şahıs yaklaştı. Araca yaklaşan iki şüpheli şahıstan biri yanında getirdiği silahla araca ateş etmeye başladı. Şüpheli şahsın silahından çıkan mermiler aracın sol tarafında bulunan çamurluğuna denk geldi. Şahıslar olay yerinden motosikletle kaçarak kayıplara karıştı. Şans eseri olayda yaralanan olmadı.

4 KURŞUN İSABET ETTİ

Silahlı saldırının şokunu atlatan Berkay ve araç içindeki arkadaşları durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araç üzerinde ve çevrede uzun süre inceleme yaptı. Aracın sürücü kapısına 4 kurşun isabet ettiği görüldü.

Olay yerinden ilk kare:

ŞİKAYETÇİ OLDU

Silahlı saldırıya uğrayan Berkay şikayette bulunmak üzere Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gitti. Berkay'ın olayla ilgili ifade verdi.

BERKAY: KİMSE İLE SORUNUM YOK

Çıkışta gazetecilerin soruların yanıtlayan Berkay, "İşten çıktık evimize gidiyorduk. Arabayı ben kullanıyordum, saldırganları göremedik. İki kişilerdi, bir motorun üzerindeydiler. Birinde kar maskesi, birinde kask vardı. Hayırlısı. Benim kimse ile sorunum yok. En kısa sürede sonuçlanacağına inanıyorum" dedi.

DEMET AKALIN EMNİYETE GELDİ

Silahlı saldırı haberini duyan şarkıcı Demet Akalın da sabah saatlerinde kocası ile birlikte emniyete geldi.

Menajeri Özgür Aras Instagram hesabından açıklama yaptı:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Demet Akalın Beşiktaş Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (37)

Avrupali:

Ünlü popcu mu? Kim bu davaro yahu?

21
2
yanıtYanıtla
Haaa:

La Caner senden korkulur

20
0
yanıtYanıtla
gercekler:

Caner Erkin

14
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın.:

dünki popçunun bindiği arabaya bak. ah ah şimdikilerde ses yok. popçu adı altında gençleri zehirliyorlar

13
1
yanıtYanıtla
esesMobil-ANDROID:

bu kişinin konserini müziğini dinleyen angut varmi

11
2
yanıtYanıtla
Lazoğlu:

Reklamlar ;) cd satışı artar

13
0
yanıtYanıtla
Polat AS:

Ulan ya kurşun sana isabet etseydi değermiydi GÜNDEME gelmek için bu risk. . . . !!!

12
1
yanıtYanıtla
esnafMobil-ANDROID:

25 yildir esnafin o arabanin lastigi yok bizde kac tl vergi veriyor hu berkay ve bunun gibiler devletimiz acil bunları incelesin defterlerini

11
0
yanıtYanıtla
ayıp:

geçmiş olsun der geçersin ya. sevmiyorsanda bir şey demene gerek yok. biz müslüman bir ülkeyiz hatırladınız mı? ne bu nefret dolu sözler. . hoşgörü biraz yaa

7
4
yanıtYanıtla
08:

caner yada karısı yaptırmış olablir :D

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title