Haberler

Ünlü Perküsyonist ve Kızından Muhteşem Konser

‘Küçükçekmece Belediyesi Perküsyon Orkestrası, Ünlü perküsyon sanatçısı Engin Gürkey’in şefliğinde ilk konserini verdi.

'Küçükçekmece Belediyesi Perküsyon Orkestrası, Ünlü perküsyon sanatçısı Engin Gürkey'in şefliğinde ilk konserini verdi. Doyumsuz müzik ziyafetinin olduğu gecede Gürkey'e kızı Beste Gürkey de eşlik etti.

Ünlü perküsyon sanatçısı Engin Gürkey'in şefliğinde kurulan 'Küçükçekmece Belediyesi Perküsyon Orkestrası' ilk konserini verdi. Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde geniş bir katılımla gerçekleşen konseri, pek çok sanatsever izledi.

BESTE GÜRKEY'DEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Küçükçekmecelilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunan orkestraya Engin Gürkey'in kızı Beste Gürkey de solist olarak eşlik etti. Türkiye'yi yurt içinde ve yurt dışında temsil eden perküsyonun genç yeteneği Beste Gürkey, performansıyla katılımcıların gönüllerini fethetti. Dünya klasiklerinden ve Türk müziğinden çeşitli yelpazede eserler sunan perküsyon orkestrası, Küçükçekmecelilerden büyük alkış aldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konser boyunca alkışlarla ritim tutan Küçükçekmeceli sanatseverler eğlenceli dakikalar geçirdi.

"TEMEL BAŞKANI TEBRİK EDİYORUM"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e kültür-sanata verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Engin Gürkey, "Müzik Akademisi çok örnek bir çalışma. Bu nedenle Küçükçekmece Belediyesini ve Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i tebrik etmek istiyorum. Bugün kızım Beste bize solist olarak eşlik edecek. Perküsyon orkestrasının solisti de perküsyoncu olsun istedik" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Küçükçekmece Belediyesi Yusuf Temel Karadeniz Halkalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title