Haberler

Ünlü Oyuncunun Kızı Beyaz Saray Yolcusu

Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba'nın kızı Anjelic Calvin, ABD Başkanı Barack Obama tarafından Beyaz Saraya davet edildi.

Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba'nın kızı Anjelic Calvin, ABD Başkanı Barack Obama tarafından Beyaz Saraya davet edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent beldesinde bulunan Hebe beach de yemek yediği esnada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Ahu Tuğba, kızı Anjelic'in Beyaz Saray'a davet edildiğini söyledi. 18 yaşında olan Anjelic Calvin, Amerika'nın Florida eyaletindeki The Everglades Üniversitesi'nde okuyor. Üniversitede yapılan bir sınavda yüzde 99'luk not ortalaması ile politika alanında eyalet birincisi olan Calvin, okuduğu üniversiteyi de Amerika'da dereceye soktu. Eski senato üyesi Prof. Dr. Minshika Jett'in öğrencisi olan Calvin, öğretmenin desteğiyle birlikte Beyaz Saray'a davet edildi. ABD Başkanı Barack Obama'nın özel davetlisi olarak Beyaz Saray'a gidecek olan Calvin heyecanlı

gözüktü.

Anjelic Calvin, Florida eyaletinde bulunan The Everglades üniversitesinde okuduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Politika eğitimi alıyorum. Aldığım yüzde 99'luk not ortalamasıyla üniversitemi eyaletler arası birinci getirdiğim için Florida temsilcisi olarak Beyaz Saray'a davet edildim. Eski senato üyesi öğretmenim Prof. Dr. Minshika Jett ile birlikte Beyaz Saray'a gideceğiz. Bu sene üniversiteye yeni başladım, 4 ayımı bitirdim. 4 ayın sonunda sınava girdim. Daha sonra 5 tane onur ödülü aldım. Onur ödüllerim sosyal projelerime aitti. Potansiyeli yüksek öğrenci bazında Beyaz Saray'a gidiyorum. Davetiye onur konuğu öğrencisi olduğum için öğretmenimle bana geldi."

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Ahu Tuğba da, çok mutlu olduğunu belirterek "Rüya görüyorum sanki. Halen inanamıyorum Beyaz Saray'a çağırıldığına. Şaşkınlığımı gizleyemiyorum çok heyecanlıyım" dedi.

Bu arada Beyaz Saray'a gidiş tarihini söylemeyen anne kız, çok yakında Amerika'ya döneceklerini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Beyaz Saray Ahu Tuğba Calvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title