Haberler

Ünlü Oyuncunun Hesabı da Hacklendi

Güncelleme:

Ata Demirer'in eşi ünlü oyuncu Özge Borak'ın twitter hesabı, hacklendi.

Eşref Saati, Küçük Kadınlar dizisi ve eyvah eyvah filmleriyle kendisini tanıtan oyuncu Özge Borak'ın Twitter hesabı hacklendi.

Milliyet'in haberine göre; Özge Borak'ın hesabını ele geçiren ve kendilerini "Mubarhack Tim" olarak adlandıran grup, hesaptan tweet atmayı da ihmal etmedi.

Öte yandan Ata Demirer ve Serra Yılmaz Twitter hesaplarından Özge Borak'ın hesabının ele geçirildiğini duyurdu.

MUBARHACK TİM'İN YAYINLADIĞI O MESAJLAR:

-Bu yaşta boynuz yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi..

-Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık.

ATA İLE SERRA YILMAZ ARASINDA İLİŞKİ VAR İDDİASI

Mubarhack Tim, Özge Borak'ın eşi Ata Demirer'in Serra Yılmaz'la ilişkisi olduğunu iddia ederek, Özge Borak ile Serra Yılmaz arasındaki geçtiğini iddia ettikleri özel mesajlaşmayı da yayınladı.

Yayınlanan görüntünün kısa bir süre önce ekran görüntüsünün alınması mesajlaşmanın sahte olduğu algısı uyandırdı.

İŞTE MUBARHACK'IN HACKLEDİĞİ ÜNLÜLER

Kendilerini Milliyetçi Hacker Grubu olarak adlandıran, Mubarhack Tim, son 1 haftada çok sayıda ünlü ismin Twitter hesabını ele geçirdi.

Emine Ülker Tarhan, Mülkiye Birtane, Sezgin Tanrıkulu, Aysel Tuğluk ve Uğur Aydemir'in hesapları da kısa bir süre önce Mubarhack Tim tarafından ele geçirilmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Serra Yılmaz Ata Demirer Özge Borak Twitter Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title