Haberler

Oyuncu Sema Şimşek: Vatan Sağ Olsun mu Bilmiyorum

Güncelleme:

Ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek, yaşanan terör saldırısı sonrası üst üste gelen şehit haberlerine tepki göstererek, "Çok ağlıyorum. Ve artık bunların gerçekten bitmesini istiyorum" dedi. Şimşek, oğlunu askere göndermek istemeyebileceğini söyleyerek, "Vatan sağ olsun mu? Bilmiyorum" dedi.

ŞEHİT HABERLERİNE TEPKİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ve Medikal Estetik Tıp Derneği işbirliği ile Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen 'Medikal Estetik Yüz Kadavra' çalıştayı için Edirne'ye gelen ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek, ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle neredeyse her gün alınan şehit haberlerine tepki gösterdi.


"ÇOK AĞLIYORUM"

Bir erkek çocuğu annesi olduğunu ve oğlunu askere göndermek istemeyebileceğini söyleyen Şimşek, "Çok ağlıyorum. Ve artık bunların gerçekten bitmesini istiyorum. Bir anne olarak konuşuyorum. Çok acı bir şey. Şu an da her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Ve elbetteki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ama ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştirebileceklerdi. Hiçbiri olamıyor. Bitsin artık yani ne için yani bitsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Trakya Üniversitesi Sema Şimşek Türkiye Magazin Haberler

title