Haberler

Ünlü Oyuncu Mehmet Aslan Adü'de Öğrencilerle Buluştu

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Akademik Düşünce Topluluğu, uyuşturucuya karşı gençlerin bilinçlendirilmesi için bir süredir "Gel Kardeşim Damarındaki Asil Kanı Kirletme" başlıklı sosyal sorumluluk projesini yürüten oyuncu ve işadamı Mehmet Aslan'ı Atatürk Kültür Merkezi Miletos Salonu'nda öğrencilerle buluşturdu.

Konferansta Topluluk Danışmanı Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Güngör, güzel bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen konferansa katılımından dolayı Mehmet Aslan'a teşekkür etti. Gençlerin ülkenin kalkınmasındaki en önemli faktör olduğunu da ifade eden Güngör, bu tür projelerin devam edeceğini söyledi.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında konuşma yapan Mehmet Aslan, eğlenceli ve bir o kadar eğitici konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Program sonunda Mehmet Aslan'a Akademik Düşünce Topluluğu tarafından çiçek takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mehmet Aslan Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title