Haberler

Ünlü Oyuncu, Gazetecileri Görünce Şok Oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ve iç mimar eşi Emre İzer bir bar çıkışı görüntülendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ve iç mimar eşi Emre İzer bir bar çıkışı görüntülendi.

Gece kulübünün çıkışında gazetecileri gören Bozoklu, kapıden geri döndü. Bir anda karşısında basın mensuplarını gören Bozoklu şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra tekrar dışarı çıkan Bozoklu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, 'Tatil nasıl geçiyor' sorusuna Bozoklu, "Sizi görene kadar iyi gidiyordu. Karşımda sizleri görünce bir an şok geçirdim. İskender Paydaş'ı dinlemeye geldik çok güzel bir sahnesi vardı" dedi.

Öte yandan, röportaj esnasında Bozoklu'nun eşi Emre İzer'in ünlü oyuncunun kolundan çekiştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Bir an duraklayan Bozoklu'nun yardımına arkadaşı yetişti. İzer daha sonra eşinin yanından uzaklaştı. Bozoklu röportajın ardından eşinin yanına giderek gözden kayboldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şebnem Bozoklu Bodrum Muğla Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title