Haberler

Ünlü Oyuncu Erol Alpsoykan Vefat Etti

Güncelleme:

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Erol Alpsoykan hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu son olarak "KOD adı K.O.Z "isimli sinema filminde rol almıştı.

1941'te Ordu'nun Ünye ilçesinde doğan oyuncu 71 yaşında yaşamını yitirdi.

EROL ALPSOYKAN KİMDİR?

1941 yılında Ünye'de doğan Erol Alpsoykan, lise yıllarında tiyatroya başladı. Birçok tiyatro oyununda oyuncu ve yönetmen olarak yer alan Alpsoykan, 1970 yılında Gazi Üniversitesi Pedagoji Bölümü'nden mezun oldu.

Sinema çalışmalarına 1976 yılında Anadolu Üniversitesi Televizyon Enstitüsü'nün kurulumu sırasında başladı. 1989 yılında, TRT'nin ödüllü senaryosu TALAZ ile birlikte dizi çalışmalarına başladı ve aralarında Üvey Baba, Hatırla Sevgili, Kuzey Rüzgarı, Pars Narkoterör, Yaban Gülü de bulunan birçok diziye de imza attı. Alpsoykan son olarak KOD adı K.O.Z. isimli sinema filminde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erol Alpsoykan Ünye Ordu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (41)

cingene:

ben dua falan bilmiyorum, , sadece güzel türkü söylerim, , mezarina gidip hem ickimi iceyim hemde türkü söyleyeyim.

5
23
yanıtYanıtla
cingeneye:

Sana öğretirler koçum

yanıt12
yanıt1
Adınızı Yazın:

1941 de dogmus 74 yas yapar 71 degil Allah rahmet etsin

21
0
yanıtYanıtla
MÜSLİM:

tülin, nereden biliyorsun da rahmet okunamaz diyorsun. buna sen mi karar veriyorsun ?. İSLAMI İYİ ÖĞRENİN SONRA KONUŞUN. . .

15
5
yanıtYanıtla
catal igne:

no rahmet.

6
12
yanıtYanıtla
sahMobil-ANDROID:

allah insanca yasayan. insanlara guzel ahlaka onem veren herkeze rahmat etsin. cennet buyuktur

16
1
yanıtYanıtla
sekreter:

hayatini lüzumsuz seylerle gecirmis.

6
11
yanıtYanıtla
Traş:

Berabermiydin

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

1941 de dogan bir kişi kaç yaşındadır. . .

13
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Allah rahmet eylesin Erol Abi. . . Kendisini çok uzun yıllar öncesi 1994''teyken tanıma, tanışma fırsatım olmuştu. O zamanlar ticaretle uğraşırdı. Ben şahidim iyiliği dokunmuştur pek çok kişiye. . . Daha sonra sinemaya hız vermişti. Kendisi beyfendi bir şahsiyet ve kişilikti. . . Allah rahmet eylesin. . . .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title