Haberler

Ünlü Oyuncu Altan Karındaş Yoğun Bakıma Alındı

Güncelleme:

Ünlü sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, geçirdiği mide kanaması sonrası Marmaris'te özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ünlü sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, geçirdiği mide kanaması sonrası Marmaris'te özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Sanatçının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Alınan bilgiye göre, 3 yıldır Marmaris'te belediyeye ait İkinci Bahar Sosyal Tesisleri'nde yaşamını sürdüren 86 yaşındaki sinema ve tiyatro sanatçısı Altan Karındaş, hafta sonu mide ağrısı şikayetiyle Özel Yücelen Hastanesi acil servisine başvurdu. Yapılan muayene sonucu sanatçının mide kanaması geçirdiği tespit edildi. Karındaş'ın doktoru kanaması devam eden hastanın yoğun bakım ünitesine alınmasını istedi. 2 gün boyunca tedavisine yoğun bakımda devam edilen sanatçının bilincinin açık olduğu durumunun iyiye gittiği bildirildi. Karındaş'ın bir süre daha tedavi için yoğun bakım ünitesinde tutulacağı öğrenildi.

EVLİLİK PROGRAMLARINA ÖNCÜLÜK YAPTI

Altan Karındaş, 90'lı yıllarda bir televizyon kanalında yaptığı "Çöpçatan" adlı programla günümüzün evlilik programlarına öncülük yaptı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

zogor:

ALLAH RAHMET EYLESİN İYİ HOŞ İNSANDI AYRICA HUMANİSTTİ , BAHÇELERİ CENNET ÇİÇEKLERİ LALE OLSUN İNŞALLAH

5
7
yanıtYanıtla
hıyarto:

ilk kez duydum adını bayaa ünlüymüş. .

6
4
yanıtYanıtla
cem tuna:

Allah şifasını versin yine son derece kıymetli bir sanatçı. . .

5
4
yanıtYanıtla
ALLAH,PILOTLARIMIZA RAHMET EYLESiN,,,:

Allah bugün sehit olan 4 pilotumuza rahmet eylesin, , , artistlere hicbir zaman, , eylemesin, ,

3
4
yanıtYanıtla
Vanlı65mobilWeb@haberler.com:

Yaşayanların rahmete ihtiyacı yokmu

4
2
yanıtYanıtla
şişman:

allah rahmet eylesin , hiç duymadım ismini fakat neticede insandır

2
4
yanıtYanıtla
seyyid:

ZONGULDAKLILAR Almanyadaki türkler sizlerden tiksindi geliyala gidiyala allahin ayilari sizi

3
0
yanıtYanıtla
tufanmobilWeb@haberler.com:

anlatmak mi zor anlamak mi

1
0
yanıtYanıtla
OmdusmanMobil-IOS:

Zogor sanatcı hayatta henüz uyuma

0
0
yanıtYanıtla
ZonguldakmobilWeb@haberler.com:

3.ünde dua okumayı unutma 7.si de var sen bugünden say

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title