Haberler

Ünlü Orkestra Şefi Musa Göçmen'den Çocuklara Özel Gösteri

Birçok başarılı projeye imza atmış ünlü besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen'in çocuklar için hazırladığı "Çoksesli Gösteri", İstanbul ve Ankara'daki seyircilerle buluşacak.

Sahnelendiği ilk günden beri kapalı gişe oynayan "Çoksesli Gösteri", Kasım ayı ile yeni sezona "merhaba" diyecek. Kadrosu ve repertuarıyla heyecan yaratan gösteride Musa Göçmen, çocuklara klasik ve çok sesli müziği eğlendirerek sevdirmeyi amaçlıyor. Senfonik müziğin en güzel örneklerinden ünlü çizgi film müziklerine, popüler eserlerden çocuk şarkılarına kadar oldukça geniş bir repertuara sahip gösteride bir de kukla korosu yer alıyor. Dr. Zafer Mutlu da operanın sevilen örneklerini orkestra ile birlikte sunuyor.

Musa Göçmen, gösteri ile ilgili olarak, "Bu gösteriye hiçkimse seyirci kalamayacak, çünkü interaktif bir şov. Amacımız tüm seyircilerin katılımıyla eğlenmek, ama bir o kadar da öğrenmek. Özellikle yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde çocuklarımıza daha çok zaman ayırmalı ve hayata daha da gülerek bakabilmelerini sağlamalıyız. Gösteri bu anlamda dünyada tek. Öyle ki şu an birkaç yabancı dilde sahneye koymaya da başlayacağız. Dünyadan da bu konuda birçok teklif almaktayız" dedi.

Kendisi de üç çocuk babası olan Göçmen, Türkiye'de çocuklar için hazırlanmış gösterilerin eksikliğini bilerek bu konuya eğildiklerini sözlerine ekledi. Çoksesli Gösteri, 12 Kasım'da İstanbul Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde, 17 Kasım Ankara Nazım Hikmet Kültür ve Kongre Merkezi, 25 Kasım'da Ankara CEPA Kampüs Gösteri Merkezi'nde izleyici ile buluşacak. Gösterinin biletleri, www.coksesligosteri.com adresinde 15 TL'den satışa sunuldu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title