Haberler

Ünlü Opyuncu Salih Kalyoncu Açıklaması

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Salih Kalyoncu, dünyanın en güzel açık film platosunun Türkiye'de olduğunu söyledi.

Kalyoncu, önümüzdeki aylarda çekilmesi planlanan belgesel sinema filminin istişare toplantısına katılmak üzere Nevşehir'e geldi. Sevilen oyuncu Salih Kalyoncu burada katılacağı toplantı öncesinde gazeteciler ile bir araya gelerek soruları cevapladı. Gazetecilerin, son zamanlarda çekilen sinema filmlerini ve dizileri nasıl buluyorsunuz sorusuna, gelecekten umutlu olduğuna dair yanıt veren Salih Kalyoncu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Son zamanlarda birçok film çekiliyor, diziler yapılıyor. Çok mutluyum, çok umutluyum. Çok yetenekli gençlerimiz çıkıyor ortaya. ve ben çok mutlu oluyorum önümüz çok açık ve çok güzel gençler, çok güzel yetenekli kardeşlerimiz var. ve çok güzel projelerde yeni yeni keşfedilmeye başlandı. Bu sinem okullarının çoğalması gençlerin hem yazar, hem sinema hem de yönetmen olarak çıkmaları ve bu yöredeki çalışmalar ile birlikte ilginç hikayeler daha yeni yeni ortaya çıkıyor. Daha büyük bir hazineyiz biz aslında. Ülke olarak çok korkunç bir hazineyiz. Bugün işte Avustralya'da, Yeni Zelanda'da bir takım platolar hazırlanıyor. İşte Yüzüklerin Efendisi gibi mitolojik bir tür filmler ile başlar. Oysa yörenin tarihine bir girmiş olsak ki Dünya'nın merkezi Kapadokya. Yani Anadolu medeniyeti bütün dünya bütün batı medeniyeti buradan beslenmiş buradan kaynaklanmış. Bizde ki hikayeler ama bütün mesele ufkumuzu açıp, beynimizi açıp dünyaya açarak daha tek düze bakarak değil de evrensel bakarak harekete geçsek ömürlerimiz yetmez. O kadar çok hikayemiz var ki dünyaya anlatacağımız. Onun için bu zenginliğimizin farkında olmamız gerekir ve her şeyin ötesinde de açık fikirli olmamız gerekiyor. Fikrimizi, beynimizi açarak ve dünya barışına nasıl katkıda bulunabiliriz bunu anlatmamız gerekiyor."

Bilişim teknolojilerinin avantajlarından dolayı genç oyuncuların daha şanslı olduğunu dile getiren Salih Kalyoncu, "Genç oyunculara dediğim gibi önleri, ufukları açık olduğu sürece önlerinde bir kere bizim gençliğimizde ulaşamadığımız bir internet var önlerinde. Bütün dünyayı önlerine getiren ayağımıza getiren bir internet. Onun için bütün gençlere diyorum ki bütün dünyayı açık bir düğmeye basın dünyanın en mutlu ülkeleri hangileri, en yaşanılır ülkeleri hangileri, en açık fikirli ülkeleri hangileri biz niye böyleyiz bizim eksikliklerimiz neler çok kolay bulacaklardır. Cevaplarda onlarda. Onun için gençlere ben öğütten çok ben o araştıran, soran, sorgulayan gençlere soruyorum. Gençler ben ne yapmalıyım." diye konuştu.

Bugüne kadar oyunculuk yaptığı tüm yapımları çocuğu gibi niteleyen Salih Kalyoncu, "Ben bütün dizileri bütün hikayeleri severek yaptım. Yani hiçbir zaman emir ile zor ile istemeyerek bana kimse bir şey yaptırmadı. Ben kendim seçtim, kendim beğendiğim hikayelerde görev aldım. Onun için hepsi benim çocuğum. Hiç birini birinden ayırt edemem. Hepsini severek oynadım, hepsinden farklı tat aldım, farklı heyecanlar yaşadım ve ayırt edemem yani şu rolde daha çok heyecanlandım daha çok seviyorum diye bir fark gözetmiyorum" ifadelerini kullandı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nevşehir Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title