Haberler

Ünlü Modelin Oğlunun Ağzına Dilini Soktuğu Görüntüler Tepki Topladı

Güncelleme:

Arjantinli model, 3 yaşındaki oğlunun ağzına dilini soktuğu görüntüleri sosyal medyada paylaşması sonrasında takipçileri tarafından yoğun şekilde eleştirildi.

İtalya'nın Milano şehrinde yaşayan Arjantinli model Belen Rodriguez, Instagram hesabından üç yaşındaki oğlunun ağzına dilini soktuğu görüntülerin de yer aldığı bir video paylaştı. Geçmişte ünlü bir erkek dergisine verdiği çıplak pozlarla tanınan 31 yaşındaki model, takipçileri tarafından 'yaptığından utanman gerekir' ifadesiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Kimi takipçileri Rodriguez'in yaptığını 'cinselliği çağrıştırıyor' diyerek eleştirirken bazı takipçileri de modeli savunarak bu görüntülerin anne-oğul arasında masum bir öpücük olduğunu iddia etti.

DİLİNİ OĞLUNUN AĞZINA SOKTU

Bir restoranda çekildiği sanılan videoda Rodriguez, üç yaşındaki oğlu Santiago ile oynarken, küçük çocuğu çenesinden tutarak yüzünü önce kendisine doğru çeviriyor. Sağ eliyle çenesinden kavradığı oğlunun suratını çekim yapan kameraya döndüren 31 yaşındaki model, daha sonra dilini gülümseyen oğlunun ağzına sokuyor.

Güzel modelin diliyle oğlunun ağzının kenarında bulunan kremi yaladığı da iddia edildi. Rodriguez daha sonra işaret parmağını tabağa sürterek, parmağındaki kremi oğlunun önce burnuna sonra da yanağına sürdü. Bu esnada küçük Santiago mutluluk içinde kameraya pozlar verdi.

BİRÇOK TAKİPÇİ, YAPTIĞI HAREKETEN ÖTÜRÜ MODELİ ELEŞTİRDİ

Anne oğlun mutlu anlarının yer aldığı tartışma yaratan kısa video, Rodriguez'in Instagram hesabında paylaşılması sonrasında, bir hafta içinde bir milyon yüz binden fazla izlenmeye ulaştı. Beş milyon takipçisi bulunan modelin paylaştığı videonun yorum kısmında birçok takipçi anne Rodriguez'i eleştiren ifadeler kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Belen Rodriguez Instagram Milano İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title