Haberler

    Ünlü Markadan Akıllı Tişört Polo Tech!

    Dünya'nın en ünlü markalarından Ralph Lauren Polo Tech adında akıllı tişört üretecek.

    Dünya'nın en ünlü markalarından Ralph Lauren Polo Tech adında akıllı tişört üretecek.

    Giyilebililr akıllı cihazlar tüm Dünya'yı kasıp kavuruyor ancak böylesine ünlü bir markanın giyilebilir akıllı teknoloji kategorisine girişi bir ilk oluyor. Dünya'nın en çok tanınan markalarından biri olan Ralph Lauren giyilebilir akıllı ürünlere kayıtsız kalmadı ve Polo Tech adında akıllı bir tişört geliştirdi.

    Tamamen gümüş iletken sensörlerle kaplı bu tişört, giyenlerin fiziksel özelliklerini tespit ediyor. Bunun yanında kalp atışı, kalp ritmi, nefes alış veriş düzeni ve stres seviyesi gibi değerleri ölçen bu akıllı tişört bugün Amerika Açık Tenis Turnuvası'nda görücüye çıkacak. Bu özelliklere sahip akıllı aletlerin hepsinin ekstra bir giyim parçası olduğunu söyleyen marka yetkilileri Polo Tech kullanıcılarına sadece şık bir tişörtü giymeleri ile bu özelliklerin hepsini verebildiklerini kaydetti. Topladığı bilgileri hem bilgisayarlarla hem de akıllı telefonlarla paylaşabilen Polo Tech 'in hedef kitlesi ise sadece sporculardan oluşmuyor.

    Bakalıp Ralph Lauren'in Polo Tech hamlesi ünlü markaların giyilebilir akıllı teknoloji konusunda girişimlerde bulunmasına sebep olabilecek mi?

    The post Ünlü Markadan Akıllı Tişört Polo Tech! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Polo Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title