Haberler

Ünlü Karikatürist Odunpazarı'nda Eğitim Verecek

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezleri, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında karikatür kursu açıyor.

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezleri, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında karikatür kursu açıyor. Kursu, Miço gibi birçok ünlü dergide çizerlik yapmış olan Usta Karikatürcü Aziz Yavuzdoğan verecek.

Gençlik Merkezi bünyesinde açılacak karikatür kursunun 23 Kasım Pazartesi günü başlayacağı belirtildi. Büyükdere Gençlik Merkezi'nde verilecek kursların her pazartesi saat 16: 00-18: 00 arasında yapılacağını ifade eden gençlik merkezi yetkilileri, kursa kayıt yaptıracak vatandaşlar için yaş sınırının 30 olduğunu kaydetti. Kurslar için kayıtların devam ettiğini de hatırlatan yetkililer, sanata, çizime ve karikatüre ilgi duyan tüm gençleri karikatür kursuna beklediklerini bildirdi.

Karikatür kursu için kayıt yaptıracak gençlerden, Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı'nda bulunan Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Gençlik Merkezi'ne gelmeleri istendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Büyükdere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title