Haberler

Ünlü İspanyol Şarkıcı, Kara Para Aklama Suçundan Cezaevine Girdi

Güncelleme:

Yolsuzluk skandallarına karışan şarkıcı Isabel Pantoja, hapis cezası çekmemek için yaptığı tüm yasal girişimlerden olumsuz yanıt alınca bu sabah cezaevine girdi.

İspanya'nın Malaga Belediyesi'ndeki yolsuzluk skandallarına karışan ünlü şarkıcı Isabel Pantoja, hakkında onaylanan 2 yıl hapis cezasını çekmemek için yaptığı tüm yasal girişimlerden olumsuz yanıt alınca bu sabah cezaevine girdi.

GAZETECİLER GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN AKIN ETTİ

Cadiz'deki çiftliğinden çıkarak lüks bir arabayla ve polis aracı eşliğinde sabah Sevilla kentinin 20 kilometre yakınlarındaki kadın cezaevine gelen Pantoja'yı görüntülemek için çok sayıda İspanyol gazeteci cezaevi önünde bekledi. Erkek kardeşi Agustin ve özel şoför tarafından cezaevine bırakılan Pantoja'nın, ilk olarak sağlık kontrolünden geçirileceği ve cezaevi psikoloğu tarafından kontrol edileceği bildirildi. Hakkında verilen hapis cezasından sonra depresyona girdiği ifade edilen ünlü sanatçının, doktor raporuyla ilaç kullandığı ve klostrofobisi bulunduğu belirtildi.

KARA PARA AKLAMIŞ

İspanya'da "Malaya Olayı" olarak adlandırılan yolsuzluk davasına karışan Pantoja, kara para aklama suçundan 2 yıl hapis ve 1 milyon 147 bin 148 avro para cezası alırken, eski sevgilisi olan ve bu suça karışmasına neden olan eski Malaga Belediye Başkanı Julian Munoz, 7,5 yıl, onun eski eşi Maite Zaldivar ve Maite'nin kardeşi Jesus, 3 yıl üçer ay hapis cezaları almış ve hepsi cezaevine girmişti.

Sicili temiz olduğu gerekçesiyle cezaevine girmemek için girişimde bulunan Pantoja'nın bu talebi, mahkeme tarafından reddedilmiş ve cezaevine girmesi için kendisine 3 gün süre verilmişti.


İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İspanya Malaga Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

akçadağlı44:

haberler. com Allah senin belanı versin. haber başlığını öyle veriyosun ki millet ulan kimmiş bu ünlü desin tıklasın. herkes türk zannederken kadın bilmemnereli çıktı. bı basit tıklatma oyunlarını bırakın bırakın. ayıptır!!

29
4
yanıtYanıtla
göz lalesi:

deniz seki gibi buda elinde su şişesiyle giriyor. içeride bong yapacaklar belli :)))

14
0
yanıtYanıtla
tt:

türkiyede kara para haklamak çok gururlu bir iş devlet ödüllendiriyor ve takipsizlik kararı çıkarılıp madalya veriyorlar

9
2
yanıtYanıtla
komik:

:) türkiyede olsa darbe der işin içinden çıkarlardı.

6
2
yanıtYanıtla
karacaoglan:

ispanyollardan rica ediyorum su yolsuz hukumetide cezaevine koysun o kizcagizindan durumunu tekrar gözden gecirsin belkide sucsuzdur

4
4
yanıtYanıtla
hayret..:

ya böyle güzel bayanlar''a, hapis ve Ceza gerkmez belki.

0
1
yanıtYanıtla
Mert:

birileri içeri tıkılıyor ama bizde tıkılmıyorlar Allah belasını versin böyle adaletsiz dünya tepe takla gelsin dünyanın sonu gelsin birileri sarayında otursun onunla aynı bir dünyada yaşamaktansa AHİRETE göç etmek gitmek en hayırlısıdır

1
0
yanıtYanıtla
MURATTİ:

BONG ingulizcemi ne . . .

0
0
yanıtYanıtla
oz anteplimobilWeb@haberler.com:

Italyada berniz koli italyanin en zengin lerinden birisi ve milan kulubunun sahibi yillarca basbakanlik yamis birisi rusvetten suclu bulundu cezasi gunde 2 saat gidip yaslilar bakim evinde temizlik yapiyor turkiye gibi takipsizlik karari vermiyor

0
0
yanıtYanıtla
b.ç:

bende dedim hayret yolsuzluktan içeri giren olmuş meğer Türkiye değilmiş!. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title