Haberler

Ünlü İsimler Nejat Uygur'la İlgili Taziyelerini Paylaştı

Güncelleme:

Tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un vefat haberini alan siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri sosyal medyadan Uygur'la ilgili taziyelerini paylaştı.

Efsane tiyatro sanatçısı Nejat Uygur tedavi gördüğü hastanede saat 19.45 sularında yaşamını yitirdi. Ünlü tiyatrocunun hayatını kaybetmesi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Uygur'un ölümünü duyan siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri attıkları twetlerle üzüntülerini dile getirdi.

İşte siyaset ve sanat dünyasından ünlülerin attığı twetler;

Muammer GÜLER

Tiyatro'nun büyük ustası Nejat Uygur hakka yürümüştür. Ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına baş sağlığı diliyorum.

Sabahat Akkiraz

Nejat uygur vefat etti... Güldürmek zor sabahat hanım demişti. Usta hep güldürdün. Sonsuza kadar da güldüreceksin..

Mustafa Sarıgül

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum..

Metin Feyzioğlu

Usta sanatçı Nejat Uygur'u kaybettik... Çok üzgünüm.Nejat ustaya Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim..

Mehmet Altan

Büyük Usta Nejat Uygur'u kaybetmişiz...Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum...

Nilgün Belgün

Çok önemli bir aktörü bir tiyatro adamını kaybettik..Allah rahmet etsin Nejat Uygur..Ailesine başsağlığı diliyorum.

Tolga Cevik

Eşsiz tiyatro insanı, saygı değer ağabey ve hoca Nejat Uygur'a Allah'tan rahmet dilerim. Başta ailesi, hepimizin başı sağolsun...

Işın Karaca

Ve bir yıldız daha kaydı... Allah rahmet eylesin... Nejat Uygur, büyük usta, yolun ışık mekanın cennet olsun. Tüm...

Ertem Şener

Tiyatroyu onunla sevmiştim.Türkiye'nin en büyük sanatçılarından Nejat Uygur Beyefendiye ALLAH'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim.

Armagan Çaglayan

Şimdi çok üzücü bir haber aldım maalesef. Nejat Uygur vefat etmiş. Yattığı yer Nur olsun

Ali Sunal

Nejat uygur... Hayran olduğum büyük ustam

Sermiyan Midyat

Hayatın her anında şakalarıyla herşeye göğüs gerip meydan okuyan Nejat Uygur'u kaybettik. Tüm ailesine ve hepimize sabır dilerim.

Sarp Apak

Şimdi öğrendim nejat uygur vefat etmiş.çok üzüldüm.allah rahmet eylesin

Zafer Algoz

NEJAT UYGUR...Hayatı boyunca sadece Tiyatro yaptı..Mekanı cennet Olsun...

Özcan Deniz

NEJAT UYGUR USTAYI KAYBETTIK.ALLAH rahmet eylesin.

Bedirhan Gökçe

Nejat Uygur vefat etmiştir. Basta sevgili dostlarım Süheyl ve Behzat olmak üzere tüm ailesine/sevenlerine sabır dilerim. Başımız Sagolsun

Ece Erken

Bu sene bitsin...Nejat Uygur..!

Hakan Yılmaz

Nejat Uygur'u kaybetmişiz Allah rahmet eylesin.

Murat Göğebakan

Nejat Uygur'u (Babayı) kaybettik.. Mekanı Cennet olsun.

Hamdi Alkan

NEJAT UYGUR USTAYI KAYBETTIK: Mekanı cennet olsun..

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Sabahat Akkiraz Nejat Uygur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title