Haberler

    Ünlü İsimler ?kadına Şiddete Hayır?dedi

    Bennu Yıldırımlar, Öykü Çelik, Başak Parlak, Gamze Karaman, Hasan Yalnızoğlu, Kemal Uçar, Emre Kızılırmak, Betül Şahin, Burak Demir, Aslı Omağ, Çağlar Sayın ve Adnan Koç gibi ünlü isimlerden bir araya gelen sanatçılar, Türkiye'nin en büyük kanayan yarası, Kadına Karşı Şiddet konusunda farkındalık yaratmak ve sesi olmayan kadınlarımızın sesi olmak için bir araya geldiler.

    Bennu Yıldırımlar, Öykü Çelik, Başak Parlak, Gamze Karaman, Hasan Yalnızoğlu, Kemal Uçar, Emre Kızılırmak, Betül Şahin, Burak Demir, Aslı Omağ, Çağlar Sayın ve Adnan Koç gibi ünlü isimlerden bir araya gelen sanatçılar, Türkiye'nin en büyük kanayan yarası, Kadına Karşı Şiddet konusunda farkındalık yaratmak ve sesi olmayan kadınlarımızın sesi olmak için bir araya geldiler. Ünlü isimler çektikleri bu klip ile Bir yunusun çığlığı gibidir kadının sessiz çığlığı. Duymayı istemek lazım. Korkmayın... Susmayın... Sessiz Kalmayın? mesajıyla herkesi duyarlı olmaya çağırdılar.

    Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu ve federasyona bağlı İşaret Dili Tercümanı Selver Aytekin'in de desteği ile sağır ve dilsiz alfabe dilinde hazırlanan klipte, duymayan, duyduğu halde duymak istemeyen herkesin anlayacağı şekilde;   Eğitimsiz Kadına Hayır!,   Tecavüze Hayır!, Dayağa Hayır!, Çocuk Geline Hayır!, Cinsel Tacize Hayır!, Eşitsizliğe Hayır! mesajları verildi. Klip ilk günden büyük dikkat çekti.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    bennu yıldırımlar gamze karaman öykü çelik türkiye Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title