Haberler

Ünlü İsimler I Love MJ Party'de Buluştu

Güncelleme:

4 Haziran Çarşamba akşamı garajistanbul'da gerçekleşen partiye, aralarında Hande Subaşı, Özge Özberk, Mehmet Turgut, Oben Budak, Ekin Türkmen, Hande Soral, Mustafa Altıoklar, İzzet Öz ve Mert Tünay'ın da olduğu bir çok ünlü isim katıldı. Gecede Atilla Taş'ın Micheal Jackson'a saygı duruşu niteliğindeki sürpriz dans gösterisi konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Michael Jackson fan club üyelerinin sahne şovlarıyla renklenen gecede, geçmişten günümüze Michael Jackson şarkıları çalındı.

Pop müziğin efsanesi Micheal Jackson'ın Sony Music etiketiyle çıkan yeni "Xscape" albümü ve Sony Mobile'ın heyecanla beklenen ve sunduğu yepyeni özelliklerle dikkat çeken Sony Xperia Z2 renkli bir parti ile lanse edildi. 4 Haziran Çarşamba akşamı garajistanbul'da gerçekleşen I Love MJ Parti, hem efsaneleri hem de efsane isimleri buluşturdu.

Efsaneden efsaneye saygı duruşu niteliğindeki partiye moda, müzik ve cemiyet hayatından Hande Subaşı, Özge Özberk, Mehmet Turgut, Oben Budak, Ekin Türkmen, Hande Soral, Mustafa Altıoklar, İzzet Öz ve Mert Tünay'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Gecenin sürprizi olarak Atilla Taş, özel ve esprili bir Micheal Jackson performansı ile geceyi renklendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michael Jackson Hande Subaşı Sony Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title