Haberler

Ünlü İsimler Ankara Saldırısını Lanetledi

Güncelleme:

Ankara'da ülkeyi yasa boğan patlama sonrası ünlü isimler, terörü lanetledi. Hülya Avşar "Lütfen biri bizi kurtarsın artık!" paylaşımında bulundu.

Ankara Tren Garı yakınlarında ülkeyi yasa boğan patlamadan hemen sonra ünlü isimler, terörü sosyal medyadan lanetledi.

İŞTE O İSİMLER VE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI:

Hülya Avşar : Lütfen biri bizi kurtarsın artık!

Mahsun Kırmızıgül : Yazık günah bu ülkeye, Yaşanılan bu acıları, insanlarımız hak etmiyor. Terörün her türlüsünü lanetliyorum.

Selçuk Yöntem: Bu ne vahşettir bu nasıl insanlıktır. Lanet olsun bunu yapanlara.

Şahan Gökbakar: Barış yazan pankartların üzerinde ölüleri yaralıları taşır hale gelen bir ülke burası.... Bu kanı 35 senedir bu ülkede akıtan herkes ama herkes bugünün sorumlusudur. Yazık günah! Allah sabır versin. Allah vicdan versin. Allah sevgi versin. Allah barış versin bu topraklara....

Esra Erol: Ülkemde Barış'ı ve huzuru hayal ediyorum sadece!!! #Ankara güne herhangi birgün diye başlayıp acı haberi alan yüreğine ateş düşen, yaşamın en büyük acısı ölüm haberini alan, en sevdiklerinin belki evlatlarının, belki anne babasının akrabasının ya da canından çok sevdiği dostunun acı haberini alan herkese sabır diliyorum! Başımız sağolsun

Atilla Taş: Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her kim bu kandan nemalanıyorsa, ona da lanet ediyorum!

Çağla Şikel: Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Derya Baykal: Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Onur Akay: Ankara'da miting öncesi yapılan bu saldırı, Barış'a yapılan saldırıdır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, terörü lanetliyorum.

Barış Atay: Korkmayacağız, yılmayacağız, geri adım atmayacağız, asla vazgeçmeyeceğiz. Gideceksiniz, bu ülkenin güzel halkları kazanacak.

Arda Turan: "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. İçimiz yanıyor; bu güzel ülke kardeşlik coğrafyası olsun artık!" dedi.

Ece Erken: Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum, Allah sabır versin.

Gülben Ergen: #Ankara #LanetOlsunTerör #ŞiddeteLanetOlsun

Alişan: Başımız sağolsun

Hadise: Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum..

Murat Boz: Üzgünüm. Çok üzgünüm. Bu güzel ülke bunları hak etmiyor. Haytlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.

Petek Dinçöz: Allahım bize yardım et.

Ferhat Göçer: Canlarımız acıyor, canlarımız yanıyor, canlarımız yok oluyor... Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşiliğini bozmak için karanlık ve insanlıktan uzak bir oyun oynanıyor... Her gün acı bir haberle, yeni bir kabusa uyanıyoruz milletçe.. Bir vatanda huzurla, kardeşçe, yaşama hakkımızı elimizden almaya çalışana... Terörü yapana... Terörü destekleyene... Terör üzerinden siyaset yapana lanet olsun.. Ülkemizin başı sağolsun..

Türkan Şoray: Yine canımız yandı, terörü lanetliyorum!

Erhan Yazıcıoğlu: Yazıklar olsun. Terör meraklısı pislikler, ölmek için yalvarırsınız inşallah. Size insan diyenin!

Ahu Sungur: Hepimiz öldüğümüzde mi gelecek barış?! Kaç can daha gidecek?! Memleket kan gölüne döndü! Allah kahretsin vahşetten beslenenleri!

Hale Soygazi: Her gün bir kabusa uyanıyoruz. Bu kadar masum, savaşa karşı yapılan bir barış yürüyüşünü sabote edenleri lanetliyorum! Ülkemizin başı sağolsun!!

Cansın Özyosun: Canlar gidiyor memleketimde, ölümler var memleketimde, acı var memleketimde!! Lanet olsun teröre!

Selda Alkor: Güzelim ülkem ne hale geldi, canımız yana yana can kalmadı. Terörü en şiddetli hali ile lanetliyorum!!

Hülya Koçyiğit: Güzel memleketimizin, aziz milletimizin birliğine kast eden, bu acıyı bize yaşatan karanlık elleri şiddetle kınıyorum. Bu faciada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Acımız çok derin ama hiç kimsenin gücü birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, memleketimizi bölmeye yetmeyecek.

Demet Akbag:'Sözün bittiği yer ' dedik ama o yere hâlâ varmış değiliz. Ne yazık, ne acı, ne korkunç #AnkaradaKatliamVar

Can Dündar: Yeni bir Suruç bu. O da geçici bir barışa son vermiş, kanlı yeni bir dönemi ateşlemişti. Barış yeniden gündeme gelir gelmez, pimi çektiler. "Bu meydan kanlı meydan." dendiği anda... Meydan kana bulandı.

Sermiyan Midyat: Doğduğum yer, toprağını, havasını, suyunu nüfuz ettiğim yer #Ankara Bu nasıl devran, nasıl vicdan, kelimeler düğümleniyor insanın boğazında.

Berna Laçin: Güneş kanla sıvanmaz!

Arzum Onan: Nasıl hain, nasıl kalleşce! Mitingin adı "Barış" be! Bildiğim bütün bedduaları ediyorum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

melike:

Şehit cenazelerine sesi çıkmayan hainler bülbül gibi ötmeye başladı.

48
28
yanıtYanıtla
çetin kaya:

asker polis ölürken neredeydiniz dansözler

40
20
yanıtYanıtla
KIRŞEHİR:

YAZIK BU ÜLKE OKADAR GENCINI ŞEHIT VERDIĞINDE DE KEŞKEM BIR KISIMIN ÜNLÜSU OZAMANDA TEPKI GOSTERSEYDINIZ HE.

29
9
yanıtYanıtla
...:

Ünlülere bakın heleeee nasılda duyarlılarmış şehitlerimize kimsenin sesi çıkmıyodu . . .

28
5
yanıtYanıtla
M.AMobil-ANDROID:

önce hdp ye oy verin sonrada bizi kurtarn .Aklınız nerdeydi.yaşasın AKP

25
7
yanıtYanıtla
isid seviyoryuz:

Sıra sizede gelecek hainler

7
17
yanıtYanıtla
defolun güzelim ülkemden:

Okadar şehit verdik hiç birinden başsağlığı duymadik....bu ülkenin ekmeği haram olsun ...hakkımı helâl etmiyorum...

17
6
yanıtYanıtla
isimsiz Mobil-ANDROID:

abi hdp ne alaka akil var mantik var asil buyuk suc akp de

6
15
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

terör her zaman terördür .

11
0
yanıtYanıtla
Arkadaş !!!Mobil-ANDROID:

Terörün Her Türlüsüne Lanet Okumayanlar Boş Laftan Başka Birşey Yapmıyordur...

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title