Haberler

Ünlü İş Adamına Bakıcı Şoku: Bebeği İlaçla Bayıltıp Uyuttu

Güncelleme:

İş adamı Enis Pekuysal ile eşi Nergis Pekuysal'ın çocukları için tuttuğu bakıcıyla ilgili korkunç gerçek kameraları izleyince ortaya çıktı

İş adamı Enis Pekuysal ile eşi Nergis, 10 aylık Nevzat bebeklerine TUU Uyutmakta büyük güçlük çektikleri bebeğin bakıcı Ö.Ü.'nun kucağında anında uyuduğunu gördüler. Kamera kayıtlarını inceleyince gerçek ortaya çıktı.

AİLE BÜYÜKLERİ FARK ETTİ

Varan firmasının eski sahibi Enis Pekuysal 1 ay önce dünyaya gelen oğlu Nevzat için bir bebek bakıcısı tuttu. Aradan biraz zaman geçtikten sonra çocuklarını sersem bir şekilde yattığını gören Pekuysal çifti bu durumu fazla önemsemedi. Zaman zaman eve gelen aile büyükleri çocuğun bakışlarında ve davranış sorunu olduğunu çifte bildirince bebeğin bu durumu dikkat çekti.

TATİL DÖNÜŞÜ KAMERALARI İNCELEDİ

Bir hafta önce ise Pekuysal çifti bir haftalık tatile çıktı. Tatilden döner dönmez Enis Pekuysal evdeki tüm kameraları geriye dönük izlemeye başladı. Pekuysal görüntülerde çok zor uyutabildiği bebeğinin bakıcının kucağında 1 dakika içerisinde uyuduğunu ve tüm hareketlere rağmen uyanmadığını fark etti. Görüntülerde daha da geriye giden Pekuysal bakıcının sık sık bebeği kucağına alıp bir ilaç verdiğini ve bebeğin anında bayıldığını gördü.


İLAÇLA UYUTUYORMUŞ

Daha önce bebeğin sersem ve yorgun bakışlarından şüphelendiklerini ve bunu yorgunluğa bağladıklarını ifade eden Baba Enis Pekuysal, şöyle konuştu:

"Eşimle ben bebeğimizi çok zor uyutabiliyorduk. Geç uykuya dalıyor ve normal zamanlarda çok hareket ediyordu. Biz tatile çıktığımızda bebeğin anneannesi ve teyzesi bizim eve gelmiş. Geldiğimizde bebeğin halinden şüphelendiklerini söylediler. Görüntüleri izlemeye başladım. Bakıcı bebeği uyutamıyor olacak ki ilaç verip uyutmaya başlamış. 10 aylık bir bebeğe bunu nasıl yapar anlamıyorum. Bebekten örnek alarak çeşitli testler yaptırdık. Onların sonuçlarını bekliyoruz. Umarım bu durum başkalarının başına gelmez."

Pekuysal çifti biricik bebeklerine ilaç veren bakıcı için suç duyurusunda bulundu.


"BAKICILAR YAPIYOR"

Bakıcılarının bebeklerine ilaç verirken kasıtlı olarak kameraların göremeyeceği şekilde durduğunu belirten Enis Pekuysal, ilacı verdikten sonra ise bebeğe sert bir şekilde davrandığını o sırada bebeğin kafasını sağa sola savrulduğunu söyledi. Pekuysal sözlerine şöyle devam etti:

"Olayı öğrenir öğrenmez işine son verdik. Diğer arkadaşlarına ilaç verdiysem ne olmuş bunu sadece ben yapmıyorum diğer bakıcılar da başka çocuklara aynısını yapıyor şeklinde konuşmuş. Bu çok vahim bu durum. Kendisi ne yaptığını bilmiyor sanırım. Bebeğin doktoru uyku ilaçlarının bu şekilde kullanılmasının bebeğin hayatına son verebileceğini söyledi. Bizim bebeğimize bakması için tuttuğumuz insan onun hayatıyla oynadı. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

Yaziklar olsun:

Laaan bebegi birakip nasil cikiyorsunuz tatile ,ahaaa bunlardan ana baba olurmu hic,ruh yok ki

57
0
yanıtYanıtla
doğrucu:

bak babası. çok zenginsin görüldüğü kadarıyla. Sen 10 aylık bebeği bırakıp 1 haftalık tatilde işin ne kardeşim. Hanımın nasıl bıraktı gitti 1 hafta bebeği. Siz önce analık babalık sıfatlarınızı sorgulayın.

49
0
yanıtYanıtla
Azad:

En büyük suç sende zengin zibidi 10 aylık bebeği Nasıl bırakıp ta tatile çıkarsınız,Nasıl uyudunuz dangalak

41
0
yanıtYanıtla
kaygılı:

iş adamı olmuşsun ama adam olamamışsın ulan sen nasıl o bebeğine kıydında tatile zevki sefana düştün

41
0
yanıtYanıtla
Serpil akin:

Anne baba olmak demek özveri fedakarlık demek bunların hangisine sahipsiniz küçük bir bebeğin yeri annesinin yanidir

38
0
yanıtYanıtla
mert:

10 aylık çocuğu bırakıp 1 hafta tatile git öyle mi. . çocuk senle neden gelmiyor. o çocuk büyüdüğünde bu olayı nasıl anlatacaksınız. seni bırakıp eğlenmeye gittik mi diyeceksiniz.

38
0
yanıtYanıtla
Minik yumoş:

10 Aylık bebek bakıcıya bırakılır mı, bu nasılvicdansizde.

37
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BAKAMICAN NİYE YAPTIN. AL TATİLE GÖTÜR

36
0
yanıtYanıtla
Burki:

Böyle zengin züppeleri hakediyor çocuk yapmayın o zaman kadının isi ne kendi baksın tatile gitmişler girmeseydiniz cocuguda goturseydiniz

36
0
yanıtYanıtla
çigdem atalay:

Bebegi bakıcıya bırakarak tatıle cıkıyor ne keyf... sonrada ana baba oluyorlar.. yazık...

36
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title