Haberler

Ünlü Heykeltraş, 'Her Dem' Sergisi ile Bodrum'da

MUĞLA (İHA)Bodrum Yalıkavak Mahallesindeki İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi, ünlü heykeltıraş Yücel Kale’yi misafir ediyor.

MUĞLA (İHA)

Bodrum Yalıkavak Mahallesindeki İsis Heykel ve Tasarım Atölyesi, ünlü heykeltıraş Yücel Kale'yi misafir ediyor. Sanatçının eserlerini kapsayan "Her dem (Spectrum)" isimli Heykel Sergisi sanatseverler ile buluştu. Bodrum Yalıkavak'ta gerçekleşen sergi açılışına cemiyet hayatının önde gelen isimleri de katıldı.

1971 yılında İstanbul'da doğan Kale, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Sanatçı eserleri ile bugüne dek yurt dışında ve yurt içinde pek çok karma ve kişisel sergide yer almış ve son yıllarda üretimini ağırlıklı olarak cam üzerinde yoğunlaştırdı.

2005'te yaratım sürecini "Zamanın esiri aklımız takılır zamanın aynasına, ayna kendine bakar ve yapar kendini kopyasından ve sergi oluşur çatışmasından" sözleriyle ifade eden heykeltraş Yücel Kale'nin, farklı malzemelerden ürettiği 12 yıllık özgün hayal dünyasının figürlerinden oluşan "Her Dem" isimli sergisi 15 Eylül tarihine kadar İsis Sanat Galerisi'nde açık kalacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title