Haberler

Uğur Dündar İstanbul'u Terk Etti

Güncelleme:

Yılların deneyimli gazetecisi Uğur Dündar İstanbul'u terk etti, artık İzmir'den yayın yapacak.

Uğur Dündar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Atilla Sertel, Bornova Belediyesi'nin İzmir Enternasyonal Fuarı'nda(İEF) açtığı stantta düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Samimi bir ortamda geçen söyleşide Uğur Dündar, İzmir'e yerleşme kararı aldığını açıkladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Dündar'ı, Atilla Sertel'in de evinin bulunduğu Bornova'ya yerleşmeye davet etti

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bornova Belediyesi'nin İzmir Enternasyonal Fuarı'nda açtığı stant vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Gün boyu süren etkinliklerle Bornova Belediyesi'nin yatırım ve hizmetleri hakkında bilgi alma imkanı bulan vatandaşlar, akşamları da eğlenceli bilim sunumları ve halk oyunları gösterilerini izleme imkanı buluyor.

Uğur Dündar ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Atilla Sertel'in konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye de ilgi yoğun oldu. Dündar, Atila ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila birlikte gündemdeki konuları değerlendi.

"İZMİR'E YERLEŞMEYE KARAR VERDİM"

Bornova Belediyesi standında düzenlenen söyleşi oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçti. İzmir'i çok sevdiğini ve aydınlık yüzüyle Türkiye'ye örnek bir kent olduğunu söyleyen Uğur Dündar, 'İzmir'e yerleşmeye karar verdim" dedi. Dündar'ın bu sözleri söyleşiyi dinleyenlerin alkışlarıyla karşılandı. Atilla Sertel de Uğur Dündar'ın İzmir'e yerleşmesinden büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

BORNOVA DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE YAŞANACAK BİR ŞEHİR

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel'in de Bornova'da oturduğunu hatırlatarak, "Sayın Uğur Dündar'ın da Bornova'ya yerleşmesi bizim için büyük onur olur. Bornova üniversiteleriyle, 8 bin 500 yıllık tarihi, kültürü, doğal güzellikleriyle yaşanacak bir kentin tüm özelliklerini barıntırıyor. Sizi Bornova'ya bekliyoruz" dedi.

UYUŞTURUCUDA AİLE FAKTÖRÜ

Uğur Dündar ve Atilla Sertel söyleşide gündemdeki toplumsal ve siyasi konulara da değindi. Dinleyicilerden gelen, 'Gençlerin uyuşturucudan nasıl kurtarılabileceği' yönündeki bir soru üzerine konuşan Dündar, "Ben hayatımı bu işe adadım. Yaptığımız yayınlarla İstanbul'da AMATEM'in kurulmasını sağladık. Bu konuda önemli bir bilinç oluşturduk. Ancak artık uyuşturucu baronlarını takip etmek çok zor. Polisin aralıksız nefes nefese bir çalışma içinde olması gerekiyor. Ancak en büyük görev de ailelere düşüyor. Ailelerin çocuklarını bu konuda bilgilendirmesi, tehlikelere karşı uyarması gerekiyor" diye konuştu.

İZMİRLİLER MALLARINA SAHİP ÇIKMALI

Atilla Sertel, İzmir'in her açıdan cezalandırıldığını belirterek, Özel İdare mallarının belediyeye verilmemesini eleştirdi. Bütün özel idare çalışanlarının belediyelere devredilmesine rağmen, araç gereçlerin otellerin binalarına verilmediğini söyleyen Sertel, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin belediye başkanlarının olduğu illerde ise özel idareden kalan malların tümü belediyeye verildi. İzmirlilerin kamu mallarına sahip çıkması gerekir" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Dündar İstanbul Bornova İzmir Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (78)

İPEK:

BENCE DÜNYAYI TERK ETSE DAHA İYİ OLURDU İSLAM DÜŞMANI . . . . . . . .

36
13
yanıtYanıtla
çAV BABY:

mÜMKÜNSE ÜLKEYİ TERKET.

32
15
yanıtYanıtla
HAKAN:

uğur dündara hakkında kötü şeyler yazanlar için söylüyorum. ne kadar cahil varmış türkiyede haberimiz yokmuş. bu kesim eğitimsiz kültürsüz kesim cahil kesim bunlardan korkulur.

16
31
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

evet arkadaş. . . uğur dündarı tanısın tanımasın adamlar ezbere yorum yazıyorlar. . . bu ne cahilliktir bende anlamadım. . bu adamlar hep bir ağızdan aynı şeyleri yazdıklarına göre hepsine mutlaka akşam saatlerinde makarna falan vereceklerdir. . uğur dündar gazetecileğe başlarken burada yorum yapanları çoğu analarının rahminde bile değillerdi. . . ülkenin en zor zamanlarında en zor şartlarında yaptıklarını biz biliriz. . ÜLKE HER GEÇEN GÜN CEHALETE DOĞRU SÜRÜKLENİYOR. . .

yanıt0
yanıt0
NAMIK:

bidaha geri dönmez İNŞALLAH

35
10
yanıtYanıtla
Yusuf:

Memleketi terketseydi daha hayırlı olurdu. . ülkem adına.

37
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İstanbul temizleniyor, halicin temizlendiği gibi

29
12
yanıtYanıtla
yahya yeşil:

istanbulun gözü aydın; izmiri allah kurtarsın.

24
16
yanıtYanıtla
mitat:

uyuzum bu adama eskiden haber sunarken okulda namaz kılan ögrencleri flaş haber yapıyordu hepsini terörist gibi görüyordu okula irtica yuvası diyordu şimdi gençler bonzai içiyor hırsızlık yapıyor milletin karısına kızına sarkıyor onlara laf yok ama nazmaz kılan teröristti onların zamanında neyseki eskisi gibi degil artık askeryede bile kuran dersleri başlıyacakz:D

32
8
yanıtYanıtla
İstanbul:

israile git mason dostların seni bekliyor

22
17
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title