Haberler

Ünlü Futbolcunun Sol Elini Kestiler Sağ Eli de Tehlikede

Güncelleme:

Avusturya'da top koşturan Andreas Schicker, havai fişeklerin elinde patlaması sonucu sol elini kaybetti. Sağ eli de tehlikede olan futbolcu, yoğun bakımda.

Avusturya 2. Ligi'nde SV Horn forması giyen Andreas Schicker, havai fişeklerin elinde patlaması sonucu sol elini kaybetti. Sağ eli de tehlikede olan ve hayati tehlikesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, yoğun bakımda tutuluyor.

SOL ELİNİ KAYBETTİ, YOĞUN BAKIMDA

Avusturya 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden SV Horn Kulübü'nde forma giyen Andreas Schicker, elinde patlayan havai fişekler nedeniyle sol elini kaybetti. Durumu ağır olduğu belirtilen Schicker yoğun bakımda.

KANLAR İÇİNDE HASTANEYE KALDIRILDI

Dün akşam meydana gelen olayda polis, patlama sesleri üzerine Schiker'in Bruck an der Mur kentindeki evine girdi. Evde kanlar içinde bulunan Shicker ve bir arkadaşı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN ELİ KURTARILAMADI

Hastanede ameliyata alan Schicker'in sol eli, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı ve kesildi. Sağ elinde de kesilme tehlikesi bulunan ve hayati tehlikesi süren Avusturyalı futbolcu, yoğun bakımda tutuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Avusturya Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

2014:

çok yazık

10
6
yanıtYanıtla
Ugur Mobil-ANDROID:

Armut dibine duser teroristin toremesi torerist olur...

0
8
yanıtYanıtla
ruzgarmobilWeb@haberler.com:

BU İSTE BASKA BİR SEY VAR BİR İKİ FİSEKLE ASLA OYLE BİR SEY OLMAZ.

0
8
yanıtYanıtla
slo:

güvenme güzelliğine bir sivilce yeter. . . güvenme malına bir kıvılcım yeter. . .

5
1
yanıtYanıtla
Benben:

Yahu size ne evde havai fiseginin bulunmasindan? Bir insan ellerini kaybediyor ve siz nedenleri arastiriyorsunuz! Vicdaninizi nereye gömdügünüzü acil hatirlamaniz gerekiyor. Cok gecmis olsun. Umarim bir an evvel iyilesir.

4
0
yanıtYanıtla
ErmanMobil-IOS:

Yorumlarınızı yaparken kendinizi o kişini yerine koyun. Can bu Can oyun değil geri dönüşü olmayan bir yol ölüm.Adamın hayati tehlikesi sürüyor diyor yorumlara bak (sacmalayanlara sözüm). ALLAH acil şifa versin.

3
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

KADER, kötü Kader. Bazen kader insanin elindedir, Bazende insan kaderin. ALLAH YARDIMCISI OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
doğrusözlümobilWeb@haberler.com:

Ünlü mü Haberler com camiasında tanınıyor galiba yine de geçmiş olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title