Haberler

Ünlü Futbolculardan Başkan Alıcık'a Ziyaret

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray takımının yıldız oyuncusu Olcan Adın ve Mersin İdman Yurdu takımının başarılı ismi Nazillili Serkan Balcı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ettiler.

futbol aleminin iki dostu Olcan Adın ve Serkan Balcı sezon sonu tatil programlarına Nazilliyi de dahil ettiler. Serken Balcı ve Olcan Adın Nazillide Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Nazilli Belediye spor kulüp yetkilileri de hazır bulundu.

Serkan Balcının Nazilli'nin çocuğu olduğunu ifade eden Başkan Haluk Alıcık "Serkan Balcı Bizi milli takımda temsil etti gurur verici bir olaydır. Kendisini çok severim. Serkan'la abi kardeş ilişkimiz vardır. Her zaman birbirimizi arar konuşuruz. Kendi değerlerimize sahip çıkmak gerekir. Bildiğiniz gibi Serkan Balcı'nın ismini bir tesisimize verdik. Bugün aynı zamanda Galatasaray'ın değişmez oyuncusu mili futbolcumuz Olcan Adın kardeşimiz de gelmiş. Olcan ve Serkan kardeşimizin Nazilliden geçerken bizi ziyaret etmeleri bizi çok sevindirdi. Biz spor camiasını seviyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

Milli Futbolcular Serkan Balcı ve Olcan Adın da Nazilliye gelmekten ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile görüşmüş olduklarından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Olcan Adın Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a üzerinde isminin yazılı olduğu 29 numaralı Galatasaray forması hediye etti. Başkan Alıcık'ta ünlü futbolculara Nazilli Belediyespor forması ve Nazilliye özgü ürünler hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Balcı Haluk Alıcık Olcan Adın Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title