Haberler

    Ünlü Çift Evleniyor...

    İkilinin aşkları Ulan İstanbul dizisi setinde başlamıştı.

    İkilinin aşkları Ulan İstanbul dizisi setinde başlamıştı. Eyüboğlu, Kaan Yıldırım'ın başrolde oluğu dizinin bir bölümüne konuk oyuncu olarak katılmıştı. Dizi setinde başlayan arkadaşlık kısa sürede ise aşka dönüşmüştü. Şimdilerde Adı Mutluluk dizisinde başrolü paylaşan sevgililer, geçtiğimiz akşam ise yüzük taktı. Yıldırım sevgilisi için romantik bir akşam yemeği organize etti.

    Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu, Adı Mutluluk dizisinde de iki aşığı canlandırıyor.Oyuncu, Eyüboğlu için bir bahçede özel bir masa hazırladı. Ardından müzisyenler eşliğinde sevgilisine evlenme teklifi etti. Bu romantik sürpriz karşısında oldukça duygulanan Eyüboğlu, sevgilisinin evlilik teklifine evet yanıtı verdi.  Eyüboğlu, mutluluğunu takipçileriyle de paylaştı. Instagram hesabından romantik akşamdan fotoğraf paylaşan oyuncu, o karenin altına Hayatımın en mutlu gününe 'Evet ' notunu düştü.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Ulan İstanbul Ezgi Eyüboğlu Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title