Haberler

Ünlü Boadway Showlarında da Onun İmzası Var

Güncelleme:

Brıtney Spears kendini Türk tasarımcı Can Ağaoğlu'na emanet etti.

ÜNLÜ SANATÇI KIZKARDEŞİNE DE AĞAOĞLU'NU TAVSİYE ETTİ!!

Grammy Ödüllü Amerikalı pop müzik sanatçısı Britney Spears online shop http://store.britneyspears.com/ sitesi için New York da yaşayan Türk web tasarımcısı Can Ağaoğlu'nu seçti. State University of New York'ta ortak lisans programı olan Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümünü bitiren, başarılı Türk web tasarımcısı, ünlülerin favorisi haline geldi…

Yedi yıldır Brooklyn de yaşayan başarılı tasarımcı Can Ağaoğlu; 'Karşımızda bir dünya starı vardı ve web sitesinden en büyük beklentisi, sitenin zarif ve yeni görünmesiydi. Ben de bu isteği göz önünde bulundurarak, zarif bir site tasarlamaya çalıştım. Britney'in yeni markasının renklerinden esinlenip altın tonlarına yer verdim. Aksanlar için ise el yazısına benzeyen yazı tipleri kullandım.

"37 MİLYON TAKİPÇİSİNİN ZİYARET EDEBİLECEĞİ BİR ALT YAPI OLUŞTURDUK"

Sitenin en büyük özelliği ise, Facebook'ta bile 37 milyondan fazla takipçisi olan bir yıldızın kullanıcı trafiği patlamalarına yanıt verebilecek teknoloji ve alt yapıya sahip olmasıydı ki, siteyi bu duruma getirmek uzun süren testler ve performans analizleri sayesinde oldu.

Britney'in ardından country müzik yapan kardeşi Jamie Lynn Spears'i bize yönlendirdi ve şimdi kardeşi yeni müşterimiz.

Ayrıca; Wicked, Book of Mormon, Once ve Jersey Boys gibi ünlü Broadway şovlarının da websitelerini yaptık'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Britney Spears Brooklyn New York Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title