Haberler

Ünlü Bir İş Adamı, Levent Kırca'dan Alacağından Vazgeçti

Güncelleme:

Öldükten sonra 400 bin TL'ye yakın borcu olduğu ortaya çıkan ve çocuklarının reddi miras davası açtığı Levent Kırca hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

ÜNLÜ İŞ ADAMI ALACAĞINDAN VAZGEÇTİ

Usta oyuncunun 70 bin TL'ye yakın borcunun olduğu öğrenilen ünlü bir iş adamının alacağından feragat ettiği ortaya çıktı. İsminin açıklanmasını istemeyen bu iş adamının yaşananlardan rahatsızlık duyduğu ve usta oyuncudan alacağı paradan vazgeçtiği öğrenildi.

İZMİRLİ VATANDAŞ TALİP OLMUŞTU

Magazin basınına bomba gibi düşen konuyla alakalı olarak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan İzmirli Remzi Akdemir isimli şahıs, Levent Kırca'nın borcunu ödemek istediğini belirterek usta oyuncunun mirasına talip olduğunu belirtmişti. Bunun üzerine Kırca'nın oğlu Oğulcan, 'biz babamıza sahip çıkarız' diyerek Remzi Akdemir'in talebini kibarca reddetmişti.

OĞULCAN VE ÖZDEŞ SAHİP ÇIKMIŞTI

Bu gelişmelerin ardından Levent Kırca'nın ilk eşinden Oğulcan ve Özdeş kardeşler babalarının mirasına sahip çıkma kararı almıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Levent Kırca Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

REİS:

NERDE BU VATANSEVER GÖZÜKEN ATEİSTLER? ÖDESENİZE YOLDAŞINIZIN BORCUNU !! ÖDEYEMEZSİNİZ TABİİ ÇÜNKÜ SİZ İNANÇSIZLARIN ALAYI AÇ !!!!! HEM AÇ HEM DEVRİMCİ ;;))))

38
27
yanıtYanıtla
samsun:

boş konuşan reis yine çıktın demek zavallı acıyorum sana

yanıt17
yanıt12
osmanlı:

kominizim böyle işte Allah ahiret korkusu olmayınca borcunu ödemezler, alacaklarıda varsa taş üstünde taş bırakmazlar. sevabıda yokki obür dünyada ödesin

22
13
yanıtYanıtla
Norşinli kürtMobil-IOS:

Ateşi bol olsun

13
15
yanıtYanıtla
akp olmadan önce nekadar mutluyduk:

akp olmadığı dönemden hatırladığımız güzelliklerden biri. her hafta iple çekerdim olacak o kadarı. şimdi nerede. . . ne gülecek birşey var ne mutlu olacak. insanlar mutluluğu avmlerde kafelerde arıyor ama kafaları hep eğik telefonlarda. madem telefonla oynacaksın evinde otur değil mi. şimdiki insanlar çok mutsuz nerede o eski günler

12
13
yanıtYanıtla
GAMZE:

LUTFEN YOBAZLAR HABERLER ILGILI YORUM YAPMASIN, GUN GELIR SIZINDE YEDINIZ HARAMLAR BOL ATESLI OLUCAK

20
5
yanıtYanıtla
Zeynep:

Seytan kiminle ve nasil yasarsan oyle hasrolursun. Ama senin kafan basmaz .

yanıt6
yanıt4
svs:

tabiki haramyemezzade gamze

yanıt1
yanıt4
MMOM:

Müslüman, her sabah kalktığında ve gece yatarken mutlaka Yasin –i Şerif oku ve geçmişlerine gönder.

14
8
yanıtYanıtla
mmoma:

mmom busefer tamam da sayı vermemişsin 25000 30 000 tabibu espiri yinede sagol

yanıt2
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title