Haberler

Ünlü Belgesel Yapımcısı Tayfun Talipoğlu Hayrabolu'da

Denizbank Üretici Kart’ın 10'uncu yıl kapsamında Türkiye turuna çıkan belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, 'Denizbank Tarım Sohbetleri' etkinliği kapsamında Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesini ziyaret etti.

Denizbank Üretici Kart'ın 10'uncu yıl kapsamında Türkiye turuna çıkan belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, ' Denizbank Tarım Sohbetleri' etkinliği kapsamında Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesini ziyaret etti.

Hayrabolu ilçesinde tarımsal kuruluş olan Süt Birliğini ziyaret eden Talipoğlu, röportaj ve çekim yaptı. Birlik Genel Sekreteri Hasan Topuz yaptığı açıklamada, Tayfun Talipoğlu'nun Denizbank'ın Tarım Sohbetleri programı kapsamında Hayrabolu'ya geldiğini belirterek, " Denizbank'ın Üretici Kart'ın 10. yılı kapsamında 'Tayfun Talipoğlu - Denizbank Tarım Sohbetleri' adıyla Türkiye'nin 50 den fazla noktasında düzenlenecek etkinlikler kapsamında ilçemize gelen Talipoğlu'nu tarım kuruluşumuz olan Süt Birliğimizde misafir ettik. Kendisiyle Birliğimiz çalışmaları ve üyelerimizin yaşadığı sıkıntılarını dile getirdik. Güzel bir ziyaretti. Üyelerimizin Birlikten beklentileri, çalışmalar hakkında kendisiyle fikirlerimizi paylaştık, röportaj yaptık" dedi.

Ziyarette Ziraat Odası Başkanı Basri Bulut, Denizbank Hayrabolu Şube çalışanları da hazır bulundu. Röportaj ve çekimleri tamamlayan Talipoğlu ve ekibi yenilen yemeğin ardından ilçeden ayrıldı. Petrol Ofisi tarafından desteklenen organizasyon süresince Talipoğlu'nun köy, üye iş yeri, birlik ve kooperatif ziyaretleriyle çiftçi sohbetleri yapacağı kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tayfun Talipoğlu Denizbank Hayrabolu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title