Haberler

    Ünlü Baklavacı Faruk Güllüoğlu'nda Gece Yarısı Tabela 'Operasyonu'

    Güncelleme:

    Faruk Güllüoğlu'nun merkez şubesi olarak bilinen Şirinevler'deki 5 katlı binada bir gece yarısı 'tabela' değişikliği yapıldı. Faruk Güllüoğlu tabelaları gitti, yerine 'Hasan Gültekin' ismi geldi.

    Türkiye'de 70, yurtdışında da üç şubesi bulunan Faruk Güllüoğlu, baklava sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

    'KENDİSİ ÜRETİP SATTI' İDDİASI

    Faruk Güllüoğlu'nun en çok bilinen şubesi ise, yıllardır müşterilerine hizmet verdiği Şirinevler'deki 5 katlı bina. Hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgilere göre, bayramdan birkaç gün önce Faruk Güllüoğlu ile franchise sözleşmesi bulunan Lezzet Mağazacılıkarasında yaşanan sorun doruk noktaya çıktı. Şirinevler'deki şube ile birlikte 13 şube Lezzet Mağazacılık A.Ş'ye ait, ancak Faruk Güllüoğlu'nun franchise şubesi olarak hizmet veriyordu. Ancak iddiaya göre, bu şubelerde Faruk Güllüoğlu'nun ürettiği ürünlerin dışında ürün üretilerek tezgaha konuldu.

    TABELA GECEYARISI DEĞİŞTİ

    Taraflar arasındaki görüşmelerden sonuç çıkmadı. Noter yolu ile gönderilen ihtarname sonrası 28 Haziran'da Faruk Güllüoğlu, Lezzet Mağazacılık ile olan franchise sözleşmesini iptal etti. Sözleşmenin iptali sonrası sıra, tabelaların değiştirilmesine geldi. Edinilen bilgilere göre, ilk tabela değişikliği Şirinevler'deki şubede oldu. Bir gün önce Faruk Güllüoğlu olarak yer alan tabela kaldırıldı yerine 'Hasan Gültekin GerçekGaziantep Baklavası' tabelası konuldu.

    DAVALIK OLDULAR

    Tabela değişikliklerinin, diğer 12 franchise şubede de yapılacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, taraflar yaşanan sorun nedeni ile davalık da oldu. Söz konusu davanın geçtiğimiz günlerde açıldığı öğrenildi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Faruk Güllüoğlu Şirinevler Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (10)

    Adınızı Yazın:

    yemeyin şunu şeker hastası oluyorsunuz.

    18
    7
    yanıtYanıtla
    sa ne na:

    SA NE NA ben yerim sen yeme

    yanıt7
    yanıt10
    sana insülün yedirirler:

    sonrada insülin yersin koyun herif.

    yanıt3
    yanıt3
    Edirne''li:

    Gaziantep''de geçen ay bulundum. Bu yörenin en ünlü baklavacısı kim diye sorduğumda hemen hemen herkes bir tek isim söylüyordu. KOÇAK BAKLAVA. . . hayatımda bu kadar lezzetli baklava yediğimi hatırlamıyorum. Alışveriş yaparken görevlilere online satışlarının olup olmadığımı sormuştum. Olduğunu söylemişlerdi. Bayram öncesi sipariş vermek istemiştik. Ama, o kadar fazla sipariş almışlar ki, yetiştirememişler. . . ve, internet üzerinden satışlarını kapatmak zorunda kalmışlar. Koçak ailesini tebrik ediyoru

    8
    13
    yanıtYanıtla
    ankara lı:

    imam çağdaş ı da koçak baklavanın yanına ekleyebiliriz bnce

    yanıt10
    yanıt1
    vay be:

    Türkiyede tek bir tane baklavacı var gaziburma pendik . abi gidin bi yiyinde baklava yiyin. ne güloğlusu mül oğlusu adam gibi baklava gaziburma başka şubesi yok. sahibi değilim müdavimiyim hastasıyız dedeeeeeee

    11
    6
    yanıtYanıtla
    urfalı:

    bu haber adı altındaki reklamı kaç paraya anlaştınız acaba? fatura kesmeden KDV çuppp:))

    15
    1
    yanıtYanıtla
    aferin:

    Ulen urfaı cin gibisin he , nasılda yakaladın. . .

    yanıt1
    yanıt0
    ADANALI:

    antepte hacı usta baklavaları süperdi.

    3
    9
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    TEREYAGLI EVDE YAPIYORUZ ŞEKERDEN KAYNATIYORUZ NE HİKMETSE İSİM YOK DİYE SATAMIYORUZ

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title