Haberler

Üniversiteye İsabet Eden Kurşun, Aykut Demir'in Tabancasından Çıktı

Güncelleme:

Karadeniz Teknik Üniversitesi camına isabet eden kurşunun, Trabzonspor'da forma giyen Aykut Demir'in silahından çıktığı tespit edildi. Polis, soruşturmaya devam ediyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye isabet eden merminin Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'in tabancasından çıktığı tespit edildi.

Olay 2 Eylül günü saat 15.20'de KTÜ Kanuni Kampusu içinde üniversite kayıtlarının sürdüğü Kimya Bölümü binasında meydana geldi.

ÖLEN VEYA YARALANAN OLMADI

Büyük bölümü camla kaplı binanın havalimanına bakan cephedeki camını delen mermi çekirdeği, merdiven boşluğundaki beton duvara çarparak yere düştü. Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı olayın ardından Emniyet güçleri merminin nereden atıldığıyla ilgili araştırma başlattı.

Soruşturma sonucunda merminin Trabzonspor'un defans oyuncusu Aykut Demir'in Glock marka ruhsatlı tabancasından çıktığı sonucuna ulaşan polis ekipleri, silahı balistik incelemeye gönderdi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İnceleme sonucunda Kimya Bölümü binasında bulunan mermi çekirdeğinin Aykut Demir'in tabancasından atıldığı kesinleşti. Bunun üzerine ifadesi alınan Aykut Demir hakkında 'meskun mahalde ateş etme' suçundan işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gençlerbirliği'nden Trabzonspor'a transfer olan defans oyuncusu Aykut Demir, 'komando' lakabıyla tanınıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Karadeniz Teknik Üniversitesi Aykut Demir Trabzonspor Eylül Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

yurttaş:

sporcu ve silah ???

25
1
yanıtYanıtla
tufanAdınız Yazın:

akıllı ol evladım yanlış işler yapma sen git topunla oyna

20
2
yanıtYanıtla
SELÇUKLU:

Sayın Başbakanıma, İçişleri Bakanıma ve Adalet Bakanıma ve Emniyet Genel Müdürüme sesleniyorum; 6136 sayılı ateşli silahlar hakkındaki kanunuda kapsamlı bir değişiklik yapılarak, kimlerin silah taşıyacağı, kimlere kaç silaha ruhsat verileceği, kimlerden silah ruhsat harcının alınacağı ve eşitlik ilkesi doğrultusunda herkesten silah ruhsat harcının alınması ve yası dışı olarak kanunlara uymayıp silah taşıyanlara verilecek idari - adli cezalarda gerekli yasal düzenleme yapılmasına çok acilen ihtiyaç duyulmaktadır. Bir evlat kolay yetişmiyor magandanın silahından çıkan bir kurşunla bir yavrumuz veya bir insanımızın hayatı son bulmasın sizden ricam meclis açılıyor ne olur yasal düzenlemeyi acilen yapmanız toplum olarak bunu sizlerden bekliyoruz. . ''İnsanı yaşat ki devlet yaşasın''

4
1
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

İş futbolcuya gelince bir şey yapılmaz!! Ama iş fenerbahçemizin başkanına gelince şikeden dolayı ceza verirsiniz. Ama bir türlü cezasını infaz etmez ortalıkta gezmesine ve hatta ahkam kesip devlete meydan okumasına müsaade edersiniz. (Yani ona da ceza yok)

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title