Haberler

Üniversitelilerden Yaşlılara Ziyaret

Şırnak'ın Silopi İlçesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, ilçedeki yaşlıları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Şırnak'ın Silopi İlçesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, ilçedeki yaşlıları evlerinde  ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Şırnak Üniversitesi Silopi Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Habib Aydın ve Kamuran Yıldız, diğer öğretim görevlileri ve öğrencilerin de desteği ile Silopi'de yaşayan 250 yaşlı için hediye paketleri hazırladı. 6 grup halinde mahalle muhtarlarıyla birlikte ilçe merkezindeki bu kişilerin evlerine giden öğrenci ve öğretim görevlileri, ellerini öpüp, çiçek verdiler. 95 yaşındaki Fatım Aytış kendisini ziyaret eden gençlere hayır duasında bulundu.

Silopi Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Habib Aydın, "Üniversite olarak Yaşlılar Günü kutlamak istedik. 10 gün süren bir çalışma boyunca çiçeklerimizi temin ettik. 250 yaşlıya çiçek ve hediye dağıttık. İdare biriminde çalışan arkadaşlarımız, akademisyenler ve öğrencilerimiz çok destek oldu. Yaşlıların toplumlarda genellikle mağdur durumda düşmesini engellemek için ve o gün onları hatırlamak adına bu organizasyonu yaptık. Bu etkinliğin güzel olduğunu düşünüyorum" dedi. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silopi Şırnak Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title