Haberler

Üniversiteliler, Minik Öğrenciler İçin Mezuniyet Töreni Yapacak

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri "Topluma Karşı Duyarlılık Projesi" kapsamında Ardanuç ilçesinin Tütünlü köyündeki öğrenciler için mezuniyet töreni gerçekleştirecek.

Öğrencilerden Yeşim Öztürk,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Karakas gözetiminde topluma hizmet dersi kapsamında, topluma karşı duyarlı olmak, topluma hizmet etmek, insanlara faydalı olabilmek amacıyla yaklaşık iki ay önce proje hazırladıklarını belirtti.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu dile getiren Öztürk, "Öğretmenlerin topluma karşı kayıtsız kalamacağını gösteren bu ders, amacını aşmış ve bir gönül işine dönüşmüştür. Projeye Artvin esnafı sponsor olarak büyük destek sağladı. Esnafımıza manevi ve maddi katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Öztürk, proje kapsamında bugüne kadar mezuniyet töreni yapılmadığını tespit ettikleri Ardanuç Tütünlü Yatılı Bölge Orta Okulunda ilk etkinliklerini yapacaklarını kaydederek, "Son sınıf öğrencilerine yönelik anlamlı bir mezuniyet törenini, 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Bütün hazırlıklarımızı yaptık ve çok heyecanlıyız. İlk defa böyle anlamlı bir etkinliği gerçekleştirecek olmanın gururunu yaşayacağız" diye konuştu.

"Bu çocuklar bizim, geleceğimize sahip çıkalım" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Öztürk, şunları söyledi:

"Çocuklara kep töreni düzenleyeceğiz. Mezuniyet pastası kesip çeşitli ikramlarda bulunacağız. Sıcak bir ortamın oluşacağı törende üzerinde isimlerinin yazdığı plakaları, mezuniyet kütüğüne sırayla çakacağız. Ney dinletisi ve yöresel oyunlar gerçekleştireceğiz. Tiyatro gösterisiyle devam edecek etkinliğimizde yöresel sanatçımız yer alacak. Hep birlikte dilek fenerleri uçuracağız. Böylece farklı ve güzel etkinliği gerçekleştirmek olacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Ardanuç Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (1)

eda:

Herşey güzel ama eksekleri var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title