Haberler

Üniversiteli Sedef'i Fuhuş Tuzağından Uyanık Doktor Kurtardı

Güncelleme:

Üniversite öğrencisi Sedef S.'yi, kadın arkadaşı fuhuşa sürüklemek istedi. Durumu fark eden genç kızı sinir krizi geçirince götürüldüğü hastanedeki doktorun uyanıklığı kurtardı.

Mersin Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi 3'üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Sedef S. bir kadın arkadaşı tarafından fuhuş tuzağına düşürülmek istendiğini, ancak bir yolunu bulup kendini sokağa atınca kurtulduğunu söyledi.

ARKADAŞI TUZAK KURDU FARK EDİNCE AYRILMAK İSTEDİ

T.K. adlı kadın, iddiaya göre 8 Temmuz Cuma günü arkadaşı olan Sedef S.'yi arayarak "Gel bir mekan var, eğlenmeye gidelim" dedi. 7- 8 erkeğin bulunduğu masaya oturup içki içen genç kız, gecenin ilerleyen saatlerinde kendisine tuzak kurulduğunu fark edince bardan ayrılmak istedi. Lavaboya gideceğini söyleyerek oradan kaçmak isteyen Sedef, T.K.'nın da yanında lavaboya gitmesi nedeniyle kaçamadı.


SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ HASTANEYE KALDIRILDI

Genç kız saat 02.00 sıralarında kendisini dışarıya attı. Kaldığı yurda gitmek isteyen Sedef S.'ye arkadaşı T.K., "Daha tekneye gideceğiz, daha eğleneceğiz, içeceğiz" diyerek izin vermedi. "Benim derslerim var yurduma dönmek istiyorum" diye direten Sedef, T.K. tarafından tokatlandı. Bu sırada sinir krizi geçirip kendisini bir aracın önüne atmaya çalışarak düştüğü tuzaktan kurtulmak isteyen genç kız baygınlık geçirdi, ardından barda bulunan erkeklerden biri tarafından Ortadoğu Hastanesi'ne götürüldü.

DOKTORUN UYANIKLIĞI KURTARDI

Götürüldüğü hastanede tedavi altına alınarak güçlükle sakinleştirilen Sedef S.'yi bekleyen Atilla isimli kişinin "O benim namusum" diyerek sahiplenmesinden kuşkulanan acil servisteki görevli doktor, genç kızın Antalya'da bulunan ailesine haber verdi. Genç kızın da kendisini hastaneye getiren kişiyi tanımadığını söylemesi üzerine iyice kuşkulanan doktor, hastane güvenliği ile Atilla isimli şüpheliyi dışarı çıkarttı. Genç kızın yanında sürekli güvenlik görevlisi nöbet tutarken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kapıda beklemekte olan zanlı daha sonra ortadan kayboldu. Sedef S. ise hastanede kendisine verilen darp raporunun ardından güvenlik görevlisinin gözetiminde bir taksi ile kaldığı yurda götürüldü.


ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Sedef S. daha sonra polise giderek olayla ilgili ifade verdi. Üniversiteli genç kız, yoğun geçen eğitim hayatının sekteye uğramaması için adli süreci takip edemeyeceğini dile getirerek kimseden şikayetçi olmadı. Korktuğu için polise ifade verdiğini anlatan Sedef S, barda bulunan erkek şahısların kendisine karşı kötü bir davranışı olmadığını, sadece T.K.'nın kendisine tokat atıp mekanda zorla tuttuğunu söyledi.

"BENİ SATACAKLARDI"

Yaşadığı olay nedeniyle sinir krizleri geçiren genç kız, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. O ortamla gitmekle hata ettiğini belirten Sedef S., şunları söyledi:

"O ortamdan kaçabilmek için dakikalarca uğraştım, tokat yedim. Bu tür kişiler kızları ağlarına düşürüp korkutarak satmak istiyorlar. 'Asarım, keserim, adam bıçakladım, hapisten çıktım, 4 yıllık kick boksçuyum' gibi söylemlerle beni korkuttular. İçirdikleri rakıyı lavaboda kustum çünkü hepsinin kolunda jilet izleri vardı. Beni hastaneye götüren kişi de onlardan biriydi. Doktor çok akıllıydı, hemen ailemi arayıp beni bırakmayarak o kişilere vermedi. Jiletli ve uyuşturucu kullanan o kişiler, beni kandıramadılar, zorla götürmeye çalıştılar. Zorla satmaya kalkıyorlar."


"BİZDEN UZAK DURUN"

Sedef S. ayrıca olayın yaşandığı gecenin sabahında sosyal medya hesabından "Mersin Üniversitesi kızlarından uzak durun. Esrarcı hapçılar, doktorlar bile anladı ne olduğunuzu. Korkaklar, kadın satıcıları, yoksa savcılarımız hekimlerimiz bulur. Mersin'de kız öğrencilere neler yapmaya çalışıyorlar? Ben uyumadım, onlar da uyumadı. Öldürün buradayım, adresim belli, öldürün hadi gücünüz yeterse" şeklinde paylaşımda bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan genç kızın ifade vererek şikayetçi olmadığı olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği, T.K. hakkında 'cinsel amaç ile cebir, şiddet kullanarak hürriyeti tehdit' suçundan soruşturma başlatırken, kadının ekipler tarafından arandığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mersin Üniversitesi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

XGİRL:

üniversiteyi kendi şehirlerinin dışında aileden uzakta okuyan kızların ve ailelerinin çok dikkat etmesi lazım

41
0
yanıtYanıtla
İYİĞİTELER:

ulan tanımadığın erkeklerin içinde ne işin var oğlum ben erkek olduğum halde korkuyorum öyle yerlere gitmekten hele helede bir bayansın ve öğrencisin başına bir iş gelseydi memleketteki ailen ne tapacaktı birde diyorsunki hepsisnin kolunda jilet izi vardı niye oturdun onlarla o saata kadar kalkıp gitseydin

32
1
yanıtYanıtla
Gamze:

Bide uni. olacak geri zekali mal

19
6
yanıtYanıtla
efrasiyap:

erkeklerde gece yarısı alem yap ablacım cami imamı ile gece yarsısı otur ondan bile korkacaksın bu işler böyle.

23
1
yanıtYanıtla
BOZKURT:

tam düzmece bunlar okumuş filan değil bunlarda iki gram beyin yok yalan söylüyor barda kaç erkekle içmeye gidiyor şikayet yok bu yalana kimse inanmaz hadi bu şekilde oldu diyelim o zaman bu tuzağa çocuk düşmez tamamen çelişkili herşey alan razı satan razı havası var sanki

8
13
yanıtYanıtla
dadaş:

rabbim kimsenin evladını düşürmesin her kıza her öğrenciye kendi kızımız kendi bacımız olarak bakarsak mesele kökünden hallolur. . . . . . .

20
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

BU NU ÇOK KULLANMIŞLARDIR

12
7
yanıtYanıtla
ADANALI MAHO:

ADANA''YA GELSİN. BURADA ÖYLE ŞEYLER OLMAZ.

15
4
yanıtYanıtla
noyan:

doğru direk dalar plansız . . . şekilsiz mahluklar

yanıt17
yanıt1
Aynı Gemideyiz:

Beyler farz edinki bu kızımız KIZ KARDEŞİNİZ. . . . . neden hep olaya cinsellikle bakarsınız. . . . . neden hep aklınız belden aşağıya . . . ERKEKLİK BU ZİHNİYETİNİZLEMİ ispatlanır. . . .

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title