Haberler

    Üniversiteli Salsa Tutkunları Bir Araya Geldi

    Özyeğin Üniversitesi, üniversite öğrencileri arasında dans kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, dansı hobi olarak yapan öğrencilerin diğer üniversite öğrencileri ile kaynaşmalarını ve uluslararası platformlardaki dans etkinliklerinde yer almalarını sağlamak amacıyla üç yıldır 'Üniversiteliler Arası Salsa Dans Yarışması' düzenliyor.

    Özyeğin Üniversitesi, üniversite öğrencileri arasında dans kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, dansı hobi olarak yapan öğrencilerin diğer üniversite öğrencileri ile kaynaşmalarını ve uluslararası platformlardaki dans etkinliklerinde yer almalarını sağlamak amacıyla üç yıldır 'Üniversiteliler Arası Salsa Dans Yarışması' düzenliyor. Her sene 29 Nisan Dünya Dans Günü'nde düzenlenen Salsa Yarışması, bu yıl da dans tutkunu üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

    Üniversitelilerin salsa hünerlerini sergilediği yarışma sonunda İTÜ'den Betül Kırlı ve Beykent Üniversitesi'nden Can Dursun çifti birinci oldu. Yarışmada; Beykent Üniversitesi'nden Gizem Esra Ünlü ile İstanbul Üniversitesi'nden Emre Aktan çifti ikinci; Özyeğin Üniversitesi'nden Begüm Türk ve YTÜ'den Efe Mert Karakuş çifti de üçüncü oldular. Yarışmayı kazanan çift ve Özyeğin Üniversitesi'nin en iyi çifti, Özyeğin Üniversitesi sponsorluğunda, IDO (Uluslararası Dans Organizasyonu) tarafından düzenlenen Uluslararası Salsa Yarışması'na gönderilecek.

    Yarışmanın ilk yılında kazanan çiftler 2014'de Bosna Hersek'te yapılan IDO Avrupa Salsa Yarışması'na katılmıştı. Geçen yıl kazanan çiftler ise 2015'de Torino-İtalya'da yapılan IDO Dünya Salsa Dünya Yarışması'nda dünyanın en iyi dansçılarıyla mücadele etmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Beykent Üniversitesi Kırlı Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title