Haberler

Üniversiteli Melike 10 Gündür Kayıp

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ndeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü'nde okuyan 19 yaşındaki Melike Bükrübaş, 10 gün önce kaldığı yurttan izin alarak ayrıldıktan sonra kayboldu.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ndeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü'nde okuyan 19 yaşındaki Melike Bükrübaş, 10 gün önce kaldığı yurttan izin alarak ayrıldıktan sonra kayboldu. Bolu'nun Mengen İlçesi'nde oturan Mürvet ve Metin Bükrübaş çifti, gözyaşları içinde kızlarının bulunmasını istedi.

Mengen'de oturan ev hanımı 45 yaşındaki Mürvet Bükrübaş, geçen hafta Cumartesi günü Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtta kalan kızına para ve cep telefonu vermek için Devrek'e gitti. Yurt görevlileri, 2'nci sınıf öğrencisi Melike Bükrübaş'ın 6 gün önce 1 hafta izin alarak yurttan ayrıldığını söyledi. Bu sırada Melike Bükrübaş, annesini aradı. Genç kız, nerede olduğunu soran annesine yurtta olduğunu söyledi. Annesinin, "Yurdun önüne gel, ben geldim" demesi üzerine ise Melike Bükrübaş, "Anne ben seni arayacağım" diyerek telefonu kapattı.

EN SON EREĞLİ'DE GÖRÜLMÜŞ

Bu telefon konuşmasının ardından kızlarından bir daha haber alamayan aile polis ve savcılığa başvurdu. Polis, yaptığı araştırmalarda Melike Bükrübaş'ın en son annesiyle telefonda konuştuğu gün Zonguldak'tan taksiyle Ereğli İlçesi'ne gittiği bilgisine ulaştı. Ancak yapılan aramalarda Melike Bükrübaş bulunamadı. Mürvet Bükrübaş, gözyaşları içinde kızının bulunmasını isterken, emekli 43 yaşındaki Metin Bükrübaş, kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi. Melike'nin, yurttan izin alıp ayrılmasına rağmen bu sürede kendilerini telefonla arayıp her şeyin yolunda olduğunu söylediğini anlatan Metin Bükrübaş, şöyle dedi:

"Annesi yurda gittiği güne kadar biz kızımızın yurtta olduğunu, okula gidip geldiğini düşünüyoruz. Oysa 6 gün önce yurttan ayrılmış. O gün annesini ardığında da yurtta olduğunu söylemiş. Annesi, 'Kızım yurttaysan ben yurdun önüne geldim, yanıma gel, sana para ve cep telefonu getirdim' diyor. Kızım telefonu kapatıyor ve ondan sonra bütün bağlantımız kesildi. O günden bu yana kayıp. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Biz kızımızı oraya okumak için gönderdik. Şimdi nerede olduğunu bilmiyoruz."

Metin Bükrübaş, Devrek'te bir kişinin burs verme bahanesiyle kız öğrencilere yaklaşıp onları kandırdığını, kızları Melike'nin de bu kişinin tuzağına düşmüş olabileceğini arkadaşlarından öğrendiklerini, bu kişiyle ilgili de polise şikayette bulunduklarını söyledi. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Devrek Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title