Haberler

Üniversiteli Mehmet, Ölüme Minderle Kayarak Gitti (2)

Cenazesi MEMLEKETİ AKSARAY'A GÖTÜRÜLDÜ Palandöken Kayak Merkezi'ndeki yasaklı pistte minder üzerinde, arkadaşıyla değil tek başına yüz üstü kaydığı belirlenen ve tahta perdelere çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversiteli Mehmet Akif Koyuncu'nun cenazesi, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Aksaray'a gönderildi.

Cenazesi MEMLEKETİ AKSARAY'A GÖTÜRÜLDÜ

Palandöken Kayak Merkezi'ndeki yasaklı pistte minder üzerinde, arkadaşıyla değil tek başına yüz üstü kaydığı belirlenen ve tahta perdelere çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversiteli Mehmet Akif Koyuncu'nun cenazesi, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Aksaray'a gönderildi. Koyuncu'nun ilk belirlemelere göre, tahta bariyerlere çarpması sonucu kaburgalarında kırık meydana geldiği ve beyin kanaması geçirerek öldüğü tespit edildi. Koyuncu'nun olay sırasında alkollü olup olmadığı ve kesin ölüm nedeni, otopsi sonucunda ortaya çıkacak.

Mehmet Akif Koyuncu'nun ölüm haberi, bir yıldır çalıştığı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ndeki mesai arkadaşlarını ile Veteriner Fakültesi'ndeki arkadaşlarını yasa boğdu.

KARANLIK ÇÖKÜNCE PİSTLER KAPATILIYOR

Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya, Palandöken Kayak Merkezi'nde geceleri ışıklandırılan pistlerin dışında kalan 4 pistin saat 16.00'da karanlık çöktüğü için mekanik tesislerle birlikte kapatıldığını bildirdi. Güvenlik görevlilerinin pistleri kontrol altında tuttuğunu ifade eden Taner Döşkaya, "Palandöken'e gelen herkes görevlilerin uyarılarına mutlaka uymalıdır. Kurallara uyulmaması halinde bu tür kazalar yaşanabiliyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Palandöken Erzurum Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title